Conrad Murray va fi pus în libertate

1 august, 2013
rtr2s9se jpeg

După ce-a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson şi condamnat la patru ani de închisoare, medicul de culoare numără zilele până când va ieşi de după gratii.

După ce-a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson şi condamnat la patru ani de închisoare, medicul de culoare numără zilele până când va ieşi de după gratii.

Din noiembrie 2011, medicul Conrad Murray îşi ispăşeşte pedeapsa în închisoarea din Los Angeles, pentru ucidere involuntară.

Leparisien.fr anunţă că acesta ar putea fi eliberat pe 28 octombrie 2013, cu doi ani mai devreme, pentru bună purtare.

Confirmarea vine şi din partea tabloidului britanic Daily Mail, care argumentează cu faptul că inculpatul, acum în vârstă de 59 de ani, nu e periculos şi că şi-a ispăşit pedeapsa, iar autorităţile americane vor să reducă numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

image

Evident că vestea a fost un adevărat şoc pentru familia Jackson, pentru care eliberarea prematură a criminalului lui Michael e de neînţeles.

„Nu este acceptabil, eu nu-mi voi mai vedea fiul niciodată, pe când mama sa (a doctorului Murray, n.r.), ea va putea să îşi vadă fiul“, a declarat Katherine Jackson, mama cântăreţului, în vârstă de 83 de ani.

O sursă apropiată familiei Jackson a declarat că membrii acesteia, inclusiv cei trei copii ai megastarului - Prince, în vârstă de 16 ani, Paris, în vârstă de 15 ani, şi Blanket, în vârstă de 11 ani -, au criticat decizia autorităţilor americane, considerând că medicul Conrad Murray „ar fi trebuit să rămână în închisoare pentru crima pe care a comis-o, iar eliberarea sa după doi ani reprezintă o insultă“.

image

Pe lângă anunţul acestei eliberări anticipate, familia Jackson a criticat şi comportamentul acestui medic, care a refuzat să depună mărturie în procesul intentat de familia Jackson companiei AEG, organizatoarea celor 50 de concerte din seria "This Is It".

Acesta a anunţat că, dacă va fi obligat să o facă, va dezvălui o serie de informaţii comparabile cu un "şoc seismic", iar declaraţiile sale ar putea deveni "o bombă nucleară cu efecte totale şi complete", întrucât vor descrie în amănunt relaţiile tensionate şi cu potenţial distructiv dintre Michael Jackson şi familia sa.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique