Constantin Zamfirescu, externat după operaţia de cancer. Cum se simte acum Gogoaşă din Trăsniţii: "Încep o nouă viaţă"

30 octombrie, 2020
6 constantin zamfirescu cancer 2 jpg jpeg

A fost operat şi deja a ajuns acasă! Actorul Constantin Zamfirescu are zâmbetul pe buze după operaţia de cancer suferită!

Pe 26 octombrie, Constantin Zamfirescu a fost operat la un spital din Bucureşti. Gogoaşă din Trăsniţii, aşa cum e cunoscut acesta, a fost diagnosticat cu cancer, iar medicii au decis să intervină, să extirpeze un rinichi. 

Acum, actorul a ajuns acasă, spune că începe o nouă viaţă: "Am ajuns acasă. Azi mă odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viaţă", a scris Constantin Zamfirescu pe Facebook. El a ţinut neapărat să le mulţumească celor care au fost alături de el în perioada aceasta dificilă: "Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-aţi transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc uşor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile şi credeţi-mă, am văzut disecţia rinichiului şi m-am speriat. Mai aveam puţin şi puteam ajunge într-o situaţie mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinţei voastre şi mă înclin în faţa voastră. Cu ajutorul vostru şi al bunului Dumnezeu am traversat şi acest moment delicat. Şi vom mai trece şi peste un altul, şi peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici."

stanga
dreapta
1 gogoasa din trasnitii cancer 4 jpg jpeg
2 gogoasa din trasnitii cancer 3 jpg jpeg
3 gogoasa din trasnitii cancer 2 jpg jpeg
4 constantin zamfirescu cancer jpg jpeg
6 constantin zamfirescu cancer 2 jpg jpeg

1 gogoasa din trasnitii cancer 4 jpg jpeg

Actorul Constantin Zamfirescu a făcut apel în mediul online

Pe 23 octombrie s-a aflat că actorul duce o luptă crâncenă cu boala. Cel care îi dă viaţă lui Gogoaşă în serialul Trăsniţii a fost diagnosticat cu cancer. Pe reţelele de socializare a anunţat că are nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.   Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare.

Foto: Facebook