Controversele stârnite de Karl Lagerfeld! Cum le-a jignit, de-a lungul timpului, pe Pippa Middleton, Michelle Obama şi Adele

19 februarie, 2019
1 profimedia 0116937386 jpg jpeg

După o luptă lungă pe care a dus-o cu boala, Karl Lagerfeld a fost găsit mort pe 19 februarie, iar lumea modei din întreaga lume este în doliu.

Celebrul designer, care de-a lungul timpului a stârnit nenumărate controverse, nu s-a ferit din a le ataca în public pe unele personaje importante din întreaga lume. Spre exemplu, în anii 2012 şi 2013 le-a luat la ţintă pe Pippa Middleton, Michelle Obama şi Adele.

Spre exemplu, despre sora lui Kate Middleton a spus, în urmă cu şapte ani, că are un spate foarte frumos, pe care ar trebui să şi-l arate mai mult decât îşi arată faţa. „Nu-mi place faţa ei. Pippa ar trebui să-şi arate doar spatele. Kate are o siluetă frumoasă şi este fata potrivită pentru acel băiat“, a spus Karl Lagerfeld despre surorile Middleton. Despre familia regală, el a spus că „e total nefolositoare, dar plăcută“.

image

Tot în 2012, designerul a atacat-o pe Adele, despre care a spus că este cam grasă: „Cred că omul momentului e Adele. E puţin cam grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină“. Artista nu a părut deranjată de spusele lui Karl Lagerfeld şi i-a răspuns acestuia printr-un interviu: „Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele din reviste. Eu reprezint majoritatea femeilor şi sunt mândră de acest lucru“.

Un an mai târziu, cea care a intrat în vizorul lui Karl Lagerfeld a fost Michelle Obama, care la acea vreme era Prima Doamnă a Statelor Unite. „Sincer, nu i se potriveşte deloc. Bretonul a fost o idee proastă, nu îi stă bine. Nu înţeleg motivul pentru această schimbare a coafurii. O ador pe Michelle Obama, o iubesc. Însă există o prezentatoare de ştiri la postul LCI (La Chaîne Info, n.r.) care are această coafură“, a spus designerul imediat după ce soţia lui Barack Obama şi-a schimbat coafura.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG