Cooper Hefner: cum arată fiul în vârstă de 23 de ani al tăticului Playboy

7 noiembrie, 2014
cooper 2 jpeg

Cooper Hefner, în vârstă de 23 de ani, cel mai tânăr fiu al tăticului Playboy Hugh Hefner, a povestit despre copilăria petrecută în ceea ce mulţi consideră a fi un fel de pământ al fanteziei pentru adulţi. Mai mult, acesta a făcut

Cooper Hefner, în vârstă de 23 de ani, cel mai tânăr fiu al tăticului Playboy Hugh Hefner, a povestit despre copilăria petrecută în ceea ce mulţi consideră a fi un fel de pământ al fanteziei pentru adulţi. Mai mult, acesta a făcut şi un tur al celebrei vile, pentru jurnaliştii de la Business Insider.

Pentru Cooper Hefner, cel mai tânăr dintre fiii fondatorului Playboy, casa copilăriei a fost un adevărat teritoriu al fanteziei, cu aventuri inspirate din Indiana Jones, o grădină zoologică plină de animale exotice şi jocuri memorabile de-a v-aţi-ascunselea în pădurea privată a vilei.

image

"Când tata şi mama s-au despărţit şi tata a cumpărat vila de alături, a spart peretele acestei vile, iar eu şi fraţii mei ne plimbam din una în alta. Părinţii mei ne-au ţinut departe de...lumea adulţilor, aşa cum face orice părinte. Eram ţinuţi departe de petreceri , nu luam parte la ele când aveam 12 ani".

image

"Ca orice alt copil de 13, 14, 15 ani, dacă eşti sus şi părinţii tăi dau o petrecere de Crăciun, o să te strecori jos şi o să încerci să-ţi dai seama ce se întâmplă, de ce nu ai fost invitat la petrecere. Da, am avut astfel de nopţi cu prietenii mei şi nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că probabil aş avea probleme cu părinţii mei", îşi aminteşte Cooper.

Vezi aici imagini din Playboy Mansion!Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}