Copii de vedete care îşi ratează viaţa

6 iulie, 2016
jaden willow gettyimages 527558942 jpg jpeg

Când te naşti în lumina reflectoarelor, e de aşteptat ca viaţa să fie dură permanent. Plină de bani, dar dură. Orice vorbă, orice faptă sunt atent disecate de către ochiul critic al presei – de la relaţii bolnăvicioase şi eşecuri profesionale, la nebunia petrecerilor şi gafele surprinse de paparazzi. Iar copiii celebri care nu trec testul maturităţii riscă să-şi rateze viaţa şi să rămână la stadiul puber.

Care sunt aceşti copii ai celebrităţilor, care îşi bat joc deja de viaţa lor?

Kylie Jenner

image

Este mezina clanului Kardashian, dar a urcat rapid la statutul de vedetă. Ambiţia ei de-a o întrece pe Kim la celebritate a fost atât de puternică, încât la 17 ani şi-a cumpărat o casă a ei şi a început o relaţie cu un rapper de 25 de ani. De asemenea, a început să posteze fotografii riscante şi sexy pe conturile de socializare, a devenit adepta operaţiilor sau intervenţiilor estetice – deşi părinţii nu le-au aprobat.

Jaden Smith şi Willow Smith

Cum pozează fraţii

Cei doi adolescenţi ai lui Will Smith cu Jada Pinkett au oferit multe “perle” comunităţii online. Mulţi îi descriu ca fiind enervanţi, aroganţi, cu idei nebuneşti. Exemplu: “”Eu şi Willow (15) suntem oameni de ştiinţă, aşa că pentru noi totul este un test ştiinţific asupra umanităţii. Şi din fericire avem o poziţie care ne permite să influenţăm grupuri mari de oameni deodată.”, a spus Jaden (17) plin de patos şi, pesemne, glume.

De cealaltă parte, o avem pe tânăra artistă de 15 ani, imagine a campaniei Chanel, preocupată de tot ce înseamnă “artă”: muzică, filme, haine.

Paris Jackson

image

Din păcate, situaţia fetei regretatului Megastar nu este prea roz. Rămasă fără tată în mijlocul unui scandal ruşinos şi cu acuzaţii grave – de pedofilie – la adresa lui Michael, micuţa Paris a devenit victima paparazzilor, dar şi a depresiei. Adolescenta de 18 ani a încercat să se sinucidă acum câţiva ani, dar a petrecut timp la un centru de reabilitare şi şi-a revenit. Poate nu complet, căci anul acesta s-a reinventat şi pare că va cădea într-o altă extremă – a rebeliunii. S-a tuns scurt şi s-a vopsit blondă, s-a tatuat din ce în ce mai mult şi are o relaţie cu un toboşar cel puţin dubios.

Bella Hadid

image

Se pare că sora mai puţin faimoasă, dar la fel de frumoasă, a lui Gigi Hadid are probleme cu legea şi cu alcoolul. La doar 17 ani, aproape că s-a izbit cu maşina de una a poliţiei. Ca urmare, ofiţerii i-au făcut testul pentru alcoolemie – pe care modelul l-a picat - şi i-au verificat carnetul – care era suspendat deja.

North West şi Saint West

North West, copleşită

Şi, desigur, doi copii care habar n-au ce viaţă li s-a planificat în detaliu de către părinţii lor, Kanye West şi Kim Kardashian. Numele lor spun la ce să ne aşteptăm din viitorul celor doi copii, ratat cel mai sigur din cauza celor menţionaţi. Picii duc deja o viaţă de star, îmbrăcaţi cu blănuri şi cu gablonţuri la gât, deşi North are trei ani, iar Saint (când îşi va da seama ce nume a primit...) are şapte luni. Fie vor deveni cei mai egocentrici copii, fie vor trăi departe de familie şi vor avea o şansă la o viaţă OK!



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg