Copii de vedete. Cine moşteneşte Hollywoodul?

20 aprilie, 2015

În copilărie, li s-au aplicat acele etichete nedrepte şi de nedezlipit: „fata sau băiatul lui…“. Ştampile sub a căror presiune încearcă azi să-şi construiască o carieră, în oraşul cucerit deja de un tată celebru sau o mamă faimoasă. Ţineţi minte aceste prenume,

În copilărie, li s-au aplicat acele etichete nedrepte şi de nedezlipit: „fata sau băiatul lui…“. Ştampile sub a căror presiune încearcă azi să-şi construiască o carieră, în oraşul cucerit deja de un tată celebru sau o mamă faimoasă. Ţineţi minte aceste prenume, căci, dacă i-aţi plăcut pe părinţi, îi veţi adora pe copii!

Dakota Johnson

vârsta? 25 de ani

Cine e mama? Melanie Griffith

Cine e tatăl? Don Johnson

Ne place că...

Dakota nu şi-a făcut niciodată PR pe seama fami­liei faimoase din care provine (putem s-o punem la socoteală şi pe celebra bunică Tippi Hedren, frumoasa blondă din Păsările şi obsesia lui Alfred Hitchcock), încercând să cucerească Hollywood-ul treptat, ca orice tânăr actor. Drept exemplu, un film mai cunoscut în care am văzut-o în trecut este The Social Network, ea fiind tânăra studen­tă lângă care s-a trezit într-o dimineaţă Justin Timberlake/ Sean Parker. Nu pare nici obsedată de faimă şi de apariţii în presa mondenă, ca alte odrasle cu nume celebre, ba chiar a reuşit să fie o figură discretă, până la momentul Fifty Shades of Grey. Ei bine, la fel ca personajul ei, Ana Steele, când Dakota „s-a deschis“ lumii, a făcut-o c-un film pe care mama ei încă refuză să-l vadă. Iar Melanie nu-i chiar o pudică… Din păcate, scenele BDSM din pelicula erotică au cam despărţit-o de iubit, dac-ar fi să dăm crezare bârfelor, şi anume de Matthew Hitt, solistul trupei Drowners. Din fericire, a fost vorba, de fapt, despre o pauză.

Nu ne place că…

Se cam lăcomeşte. Cel puţin aşa se vorbeşte pe la colţurile Cetăţii Filmului, că atât Dakota, cât şi Jamie Dornan, interpretul lui Christian Grey, au cerut nişte salarii cu şapte cifre ca să se joace de-a BDSM-ul şi-n a doua parte a filmului. Zvonuri, zvonuri, dar producătorul filmului, Dana Brunetti, aproape că le-a confirmat într-un interviu: „În cariera mea, a trebuit să lucrez aproape gratis la o mulţime de proiecte. Aşa că nu voi plânge pen­tru nimeni din această industrie, care a jucat într-un film de succes, dar n-a fost plătit foarte bine. Dacă era aşa, acum aveam mai mult de două Ferrari-uri, deoarece am făcut bani nebuneşti cu filmele mele“.

Click pe următoarea!

Scott Eastwood

29 de ani

Clint Eastwood

Jacelyn Reeves, de profesie stewardesă

Ne place că…

Arată cum arată, în primul rând. Şi poate că aspectul fizic al acestui actor care trăieşte în umbra tatălui său i-a atras şi pe producătorii filmului

, când l-au chemat la o probă pentru rolul principal. Scott a refuzat din două motive: n-a primit scenariul filmului şi n-a fost de acord cu nuditatea frontală. Un actor cu principii, care a încercat să-şi facă singur un nume în industrie, iar pentru asta a ales să se recomande, la începutul carierei, Scott Reeves. Sau poate are legătură cu refuzul tatălui său de a-l recunoaşte, aşa cum apare înscris pe certifi­catul lui de naştere: „father declined“. E drept, însă, că cele mai bune roluri le-a primit din 2008 (

şi

), când a preluat numele celebrului tată, Eastwood, iar uşile Hollywood-ului s-au deschis ca prin minune. Oricum, lui Scott nu-i este ruşine nici cu joburile uncool, ba chiar aminteşte de începuturile lui timide, cui vrea să asculte: „Am parcat maşini, am lucrat în construcţii, am făcut orice pentru a mai câştiga un ban în plus. Tatăl meu nu este genul care să te ajute gratuit, aşa că a trebuit să muncesc“.

Este superficial în dragoste. Sau, cel puţin, aşa lasă să se înţeleagă: „Sunt singur. Iar dacă fetele mă plac, mă bucur. Este extraordinar“. O filosofie simplă pentru cel care s-a despărţit anul trecut de iubita de profesie model, Brittany Brousseau, cu care n-a stat mai mult de un an, însă. Actorul şi-a motivat statutul single prin faptul că vrea să se concentreze pe carieră, iar noi îl înţelegem. Ce se naşte dintr-un tată instabil sexual precum regizorul de 84 de ani zboară şi el din floare în floare.

Click pe următoarea!

Dylan Frances Penn

23 de ani

Sean Penn

Robin Wright

De fapt, ne plac genele ei: tatăl, un actor cu Oscar, mama, o actriţă cu Glob de Aur. Aşa că este împotriva naturii ca această tânără să nu intre şi ea pe uşa din faţă a Hollywoodului. Şi, după ce a livrat pizza şi-a apărut în picto­riale de modă în reviste prestigioase precum GQ sau Elle, fata lui Sean Penn a mărturisit că începe să testeze apele şi-n domeniul actoriei. Şi cand spunem asta nu ne referim la pseudo relaţia ei cu Robert Pattinson, cu care a „debu­tat“ în showbiz, în 2013. „Modelingul nu este o pasiune pentru mine. Mă ajută doar să plătesc facturi. Să scriu scenarii, să regizez, orice în spatele camerei de filmat este ceea ce îmi do­resc cu adevărat“, mărturiseşte fata.

Se cam expune. Şi, iarăşi, nu vorbim despre aventura psihedelică cu actorul britanic, ci de apariţiile ei în reviste şi nu numai. În 2014, a apărut aşa cum Sean şi Robin au făcut-o, pe coperta revistei treats! (foto jos), acoperindu-şi, însă, părţile intime cu o geantă Fendi de 6.000 de dolari. De admirat, totuşi, că n-a mers până la capăt şi n-a acceptat şi oferta celor de la Playboy, de a poza nud pentru 150.000 $.

Click pe următoarea!

Jack Kilmer

19 ani

Val Kilmer

Joanne Whalley, actriţă

Are fix look-ul tatălui său din celebrul film The Doors. Dar acest manechin cu aspect rock, imagi­nea colecţiei masculine a casei Saint Laurent, este mai mult decât un chip frumos: la doar 19 ani, a jucat deja în patru filme independente. Lucrează, deci, pe modelul James Franco, al cărui fan se şi declară. Credem şi noi, doar tânărul a debutat cu un rol în filmul Palo Alto, regizat de Gia Coppola şi bazat pe o carte scrisă de Franco, iar interpre­tarea lui Jack a primit numai critici pozitive, de la „naturală şi sinceră“ la „formidabilă“.

Nu ne place că…

Un tânăr inteligent ca el a făcut greşeala pe care mulţi actori în devenire o bifează: să renunţe la studii după ce prind ceva cheag la Hollywood. După momentul

, ar fi trebuit să-şi con­tinue studiile la un colegiu, însă fiul lui… Bat­man a spus „Adio“ şcolii şi s-a concentrat pe fil­me independente. Înţelegem că este talentat şi că lu­mea îl consideră următorul Robert Pattinson, dar nu le poate face pe amândouă?

Click pe următoarea!

Mamie Gummer

31 de ani

Meryl Streep

Don Gummer, soţul actriţei

Ne place că…

De fapt, ce nu ne-ar putea plăcea când vine vor­ba despre fiica mamei ei? Una dintre cele mai mari actriţe ale tuturor timpurilor, deţinătoare a trei premii Oscar, nu poate avea decât moşte­nitori deosebiţi. E drept că nu-i de ajuns să ai acelaşi ADN pentru a-i călca pe urme unei ac­triţe precum Meryl Streep, însă Mamie este pri­vită cu ochi buni de criticii americani de film. Cu roluri mai mult sau mai puţin consistente, Mamie a reuşit să-şi treacă în CV apariţii în fil­me precum The Lifeguard sau mult aclamatul Cake, în seriale precum Soţia perfectă şi chiar pe Broadway, în piesa Legături primejdioase, nomi­nalizată la un premiu Tony. Acolo şi-a cunoscut şi viitorul... fost soţ, actorul Benjamin Walker, care spunea că, în această piesă, „Mamie a fost Uma Keanului meu“.

Iarăşi, nu ne-am hazarda să criticăm noi unde n-au făcut-o alţii. Dar, dacă e să căutăm nod în papură, am zice că, spre deosebire de mama ei, Mamie are o bilă neagră. La capitolul căsnicie. Dacă Meryl aproape că a îmbătrânit lângă soţul şi tatăl celor patru copii ai ei, Mamie a reuşit să-şi ducă mariajul cu Benjamin Walker doar doi ani, din 2011 până în 2013. Cum spuneam, e greu să-i calci pe urme lui Meryl…

Click pe următoarea!

Sistine Stallone

16 ani

Sylvester Stallone

Jennifer Flavin, actuala soţie a actorului

Din fericire pentru tânărul model, a moştenit frumuseţea mamei, fost model, şi caracterul pu­ternic al tatălui… şi nu invers. Glumim, evident. Poate că nu ne-am fi oprit asupra acestei adoles­cente, dacă n-am fi avut revelaţia existenţei sale în paginile revistei Teen Vogue, ediţia de martie. Ei bine, puştoaica este, ca să folosim un termen cunoscut de tatăl ei, knockout!, fiind cea mai re­uşită dintre cele trei fiice ale starului. Iar şedinţa foto pentru prestigioasa revistă de modă pentru adolescenţi marchează debutul ei, cu dreptul, în lumea modei. Suntem singuri că „fata lui tata“ va face mai mult, pe viitor, decât să-şi însoţească celebrul tată pe covorul roşu.

Nu este destul de determinată să-i calce pe urme acestuia, scuzându-se astfel: „Sunt o actriţă groaznică. Urăsc să vorbesc în faţa camerelor de filmat, arăt ridicol!“ Ai auzit de lecţii de actorie, Sistine? Nici Sly nu era chiar Al Pacino, doar şi-a început cariera cu infamul The Party at Kitty and Stud’s, şi iată că, la 68 de ani, este o legendă în Cetate. Şi mai greu e să fii fata lui Stallone şi să-ţi faci un iubit, căci musculosul actor ştie cum să-i ameninţe pe pretendenţi: „Dacă îmi atingi fata, îl atingi pe Rambo!“

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, www.cinemagia.ro, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg