Copiii din serialele anilor ’90. Cum arată ei acum?

3 mai, 2017
FotorCreated jpeg

Vi-i mai aduceţi aminte pe juniorii din Doi bărbaţi şi jumătate şi Prinţul din Bel-Air? Sunt complet schimbaţi şi duc o altă viaţă decât cea pe care o aveau în anii ’90. Iată cum arată la maturitate şi ce fac în prezent!

Angus T. Jones – Doi bărbaţi şi jumătate

image

Jake din faimosul serial american a crescut chiar sub ochii noştri! El a interpretat, timp de 10 ani, rolul de fiu al lui Alan Harper, în serialul Doi bărbaţi şi jumătate, însă a renunţat la rolul care i-a adus notorietatea din simplul motiv că, la adolescenţă, nu mai corespundea rigorilor religioase în care fusese el crescut şi în care credea. Actorul şi-a rărit astfel apariţiile în serial, după care şi-a anunţat retragerea oficială în 2015. Mai mult de-atât, el a încercat să-i convingă pe oameni să nu mai urmărească show-ul tv. După retragerea din Doi bărbaţi şi jumătate, Angus a mai acceptat doar două roluri televizate şi cam atât. Mai nou, s-a reprofilat şi este om de afaceri, organizarea evenimentelor numărându-se printre domeniile preferate de acesta. Dar nu şi-a schimbat numai profesia, ci şi look-ul.

Angus, în prezent

Tatyana Ali – Prinţul din Bel-Air

image

Simpatica Ashley Banks ne-a cucerit pe toţi în serialul care l-a avut protagonist pe Will Smith. După ce şi-a făcut debutul în televiziune cu Sesame Street, Tatyana şi-a petrecut apoi şase ani pe platourile de filmare a serialului The Fresh Prince of Bel-Air. După încheierea serialului, în 1996, tânăra s-a lansat în muzică, unde s-a bucurat, de asemenea, de succes internaţional. Actoria, muzica şi modeling-ul s-au numărat printre domeniile în care a activat cea care a ţinut morţiş să-şi finalizeze şi studiile superioare. Astfel, a absolvit Universitatea Harvard şi s-a implicat trup şi suflet în campania electorală a lui Barack Obama. Este măritată şi are un fiu cu profesorul de la Stanford Vaughn Rasberry.

Haley Joel Osment – Al şaselea simţ

image

Forrest Gump, Mixed Nuts, Thunder Alley şi Murphy Brown sunt proiecte cinematografice în care Haley s-a implicat în copilăria sa. Iar, după rolurile interpretate atunci, au urmat numeroase altele, care i-au deschis uşile chiar şi pe Broadway. Totuşi, viaţa de până acum nu i-a fost lipsită de momente dificile. În 2006, a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia a fost internat într-o clinică de reabilitare după ce a fost acuzat de şofat sub influenţa alcoolului şi posesie de droguri. A reuşit totuşi să-şi revină şi să se reapuce de jucat într-o serie de filme şi seriale cu success moderat.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg