Copiii lui Michael, pe scenă la concertul în memoria tatălui lor

9 octombrie, 2011

Zeci de mii de fani au urmărit sâmbătă seara, la Cardiff, concertul-tribut "Michael Forever", organizat de trei dintre fraţii megastarului, Tito, Marlon şi Jackie.

Zeci de mii de fani au urmărit sâmbătă seara, la Cardiff, concertul-tribut "Michael Forever", organizat de trei dintre fraţii megastarului, Tito, Marlon şi Jackie.

Cu această ocazie, cei trei copii ai lui Michael Jackson, Prince, Paris şi Blanket, au apărut pentru scurt timp pe scenă, în deschiderea concertului, îmbrăcaţi în haine asemănătoare celor purtate de artist.

Copiii au apărut pe scenă pentru a o prezenta pe Beyonce şi au fost întâmpinaţi cu ropote de aplauze."Suntem foarte fericiţi să fim aici în această noapte specială, în onoarea tatălui nostru", a spus Paris, îmbrăcată într-o jachetă de piele roşie, asemănătoare cu cea purtată de Michael în videoclipul hitului "Thriller". Prince a fost îmbrăcat, la rândul său, într-o jachetă de piele neagră.

Concertul a durat patru ore şi a adunat în jur de 50.000 de fani. Vedetele care au participat la celebrarea muzicii lui Michael au fost Ne-Yo, Christina Aguilera, JLS (alături de care au cântat şi cei trei fraţi ai lui Michael), Leona Lewis, Alexandra Burke, Cee Lo Green, Gladys Knight şi Smokey Robinson.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg