Copiii lui Ștefan Bănică, împreună pe scenă! Ce mult îi seamănă Violeta Andreei Marin!

11 mai, 2023

Violeta Marin Bănică și Radu Ștefan Bănică au fost senzația serii la noua ediție a galei Atipic Beauty, care celebrează frumusețea dincolo de aparențe.

Violeta Marin, Radu Stefan Banica si Andreea Marin jpg

Ajunsă la a zecea aniversare, gala Atipic Beauty a reunit și anul acesta la Palatul Parlamentului oameni din industria media, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, dar și reprezentanți ai autorităților într-o campanie menită să atragă atenția asupra realității pe care o trăiesc persoanele cu dizabilități. 

Împletind lumea spectacolului și a modei cu poveștile de viață a unor oameni care, prin atitudinea lor în fața dizabilității, demonstrează că piedicile pot fi transformate în motivații, gala Atipic Beauty — inițiată de Magda Coman, prezentată de Andreea Marin și coordonată de analistul de modă Alin Gălățescu — pune față în față vedete și învingători, grupați în perechi, care defilează pe catwalk în ținutele propuse de designerii români, pentru a lansa eternul mesaj că „Frumusețea e în noi, nu în aparențe“.

Dacă la gala precedentă îl vedeam pe fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică, urcând pe scenă alături de Andreea Marin, anul acesta am avut ocazia de-a o vedea pe vedeta de televiziune însoțită la eveniment atât de fiul vitreg, cât și de fiica sa, Violeta Marin Bănică, aflată în premieră pe scenă alături de mama și de fratele ei.

„Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scena alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru aceasta gală. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși!“, ne-a spus emoționată Andreea Marin.

„Gala a strălucit datorită celor 400 de furnicuțe, oamenii noștri implicați în organizarea acestui spectacol impresionant și de o înaltă calitate tehnică, dar și datorită celor peste 1.000 de oameni ce ne-au onorat cu prezența. Magda Coman, inițiatoarea Mișcării, Alin Gălățescu, art direcția defilării de modă, modelele în scaune rulante, vedetele ce au defilat pe scenă, artiștii, designerii, voluntarii și partenerii noștri, cu toții au pus umărul pro bono la această minunată realizare. Avem un vis și un motto: frumusețea e în noi și în faptele noastre, nu în aparente. Privește omul prin prisma a ceea ce lasă în urma sa, nu te uita doar la scaunul pe care stă”, ne-a mai spus Andreea Marin despre gala în care i-am putut vedea reuniți pe Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Lili Sandu, Majda Aboulumosha, Olivia Păunescu, Ana Maria Brânză, Alex Dima, David Dobrincu, Lidia Buble, Eli Lăslean (care a semnat și ținutele purtate de Andreea Marin și fiica ei, Violeta), Aleha Toncea, Romanița Iovan, Cera Mihăilescu, Adina Buzatu și mulți alții. 

Violeta Marin Bănică, elegantă și frumoasă ca mama ei

Nu doar momentul în sine al apariției celor doi frați pe scenă a impresionat, ci și frumusețea nativă afișată de Violeta Marin, care seamănă tot mai mult cu celebra sa mamă.

Defilând într-o rochie roșie de seară, o creație a casei de modă Ellis by Eli Lăslean, cu fundă pe un umăr și cu un șliț adânc pe picior, Violeta Marin Bănică ne-a amintit de anii în care Andreea Marin prezenta celebra emisiune de la TVR, Surprize, surprize.

Grația cu care pășește, eleganța gesturilor și trăsăturile feței ne-o readuc în fața ochilor pe Zâna Surprizelor. Și nu are decât 15 ani! De-abia de-acum încolo înflorește.

FOTO: Ștefan Ovidiu, PR



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg