Copilăria Mihaelei Rădulescu. Părinţii au fost exigenţi: "Nu m-am jucat cu păpuşi Barbie, nu aveam paiete pe pantofi şi nici nu m-am fardat până la 18 ani"

18 iunie, 2020
10 mihaela radulescu in copilarie jpg jpeg

Are 50 de ani, şi-a clădit o carieră de succes, are şi un fiu de care e tare mândră! Mihaela Rădulescu nu s-a ferit însă să vorbească despre trecutul său, despre copilăria sa care nu a fost precum a unui copil obişnuit, a muncit pentru visul ei de la cinci ani. 

Poate că nu mulţi dintre admiratorii ei ştiu că Mihaela Rădulescu îşi dorea o carieră în gimnastică. De la vârsta de cinci ani, celebra vedetă a mers în sala de antrenament, a avut antrenor şi repeta cât putea de mult: "Mihaela a început să facă gimnastica încă de la 5 ani. O luam de mână şi o duceam la sala, la antrenamente, eu fiind vecina de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastica de performanta până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învaţă pentru bacalaureat şi facultate. Era talentata şi perseverenta, avea psihicul foarte bun şi daca scapă, de exemplu, mingea nu se lasă, o lua şi-şi termina exerciţiul. Din păcate, desi a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodată medalie, ieşea mereu pe locul patru. Lua menţiune adică", declara în 2015 pentru wowbiz.ro antrenoarea Mihaelei Rădulescu, doamna Georgeta Donici.

Nu s-a jucat cu păpuşile, nu a avut timp să iasă în faţa blocului cu copiii, a luptat pentru visul ei, dar viaţa a dus-o pe un alt drum. Se pare că părinţii ei au fost destul de exigenţi, probabil îşi doreau tot ce era mai bun pentru fiica lor: "Dacă le fac o vina părinţilor mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj", a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu din octombrie 2008, acordat Eugeniei Vodă, realizatorea emisiunii Profesioniştii de la TVR.

Din păcate, tatăl Mihaelei Rădulescu, Florin Ţiganu, a decedat în 2014, că urmare a luptei cu cancerul. Vedeta mai are un frate, pe Florin Rădulescu. Mama Mihaelei, Marilena, azi pensionară, a fost profesoară de limba şi literatura română.

2 mama mihaelei radulescu jpg jpeg

Despre copilăria sa, Mihaela Rădulescu îşi mai aminteşte că era concentrată pe studiu, că nu avea timp de joacă, nici de socializare sau alte distracţii, în comparaţie cu copiii şi tinerii din ziua de ani. Chiar a fost uimită la un moment dat de o adolescentă intens machiată, aranjată. Ea nu a avut voie să facă lucrul acesta până la 18 ani:

"N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetiţele de azi, nu m-am jucat cu păpuşi Bărbie, nu aveam paiete pe pantofi şi nici nu m-am fardat vreodată, până la 18 ani. Şi daca aveam o fetiţă de crescut acum, în aceasta epoca, aş fi făcut totul să rămână copil… toată copilăria, să nu accelereze procesul celei mai pure şi mai frumoase perioade din viaţă.

La feminitatea absoluta, la gratie şi fineţe nu se ajunge luând-o de la grădiniţă cu vopsitul unghiilor, ci cu o educaţie solida, cu repere semnificative, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci şi trupul, atitudinea, raportarea la ceilalţi, încrederea în sine… Nu mi-a venit pe cer senin ideea, ci pentru că am văzut o fetiţă de 12 ani cu tocuri şi fardata excesiv, de mână cu mama ei, mândră şi semănând izbitor cu Miss Piggy. Dar, nu-i aşa, fiecare procedează cum crede că e corect, mai ales când e vorba de proprii copii…"

radulescu jpeg

Foto: Facebook, Instagram, wowbiz.roRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg