Copilăria Nicoletei Luciu. Tatăl ei consuma alcool: "Îmi era frică de el! Când venea acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama"

1 iulie, 2020
8 drama nicoletei luciu jpg jpeg

S-a retras din lumina reflectoarelor, are o viaţă de familie fericită, dar publicul încă nu a uitat-o pe celebra Nicoleta Luciu. Poate că nu mulţi ştiu ce chinuri a îndurat ea în copilărie, ce frică i-a fost de tatăl său. 

Nicoleta Luciu are 39 de ani şi o familie superbă. Este căsătorită cu Zsolt Csergo din anul 2012. Tot de atunci, aceasta a renunţat la apariţiile televizate şi a devenit mama a trei copii, prima dată a născut un băieţel, iar apoi tripleţi. E o mamă împlinită! Iată că copilăria ei nu a fost aşa de fericită precum a fiilor şi fiicelor sale, a avut mult de suferit, a trăit cu teamă. 

Nicoleta Luciu declara cu ani în urmă că nu a simţit deloc dragostea tatălui, mai mult decât atât, bărbatul consuma alcool şi era şi violent: "Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el", spunea acum ani de zile vedeta.

În plus, conform spuselor Nicoletei, Ion Luciu era un om bun, atunci când nu avea viciul băuturii: "N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar". Părinţii au divorţat în final, au luat-o pe drumuri diferite, iar scandalurile din familia ei au încetat:

"Părinţii mei nu sunt divorţaţi, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu şi putea să stea. Le-am interzis să-şi mai vorbească pentru că îşi făceau rău unul altuia şi nu avea rost. Mama nu a luat aşa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat o dată cu trecerea anilor. Erau nişte reguli stricte în casă, cine nu le respectă suportă consecinţele. Acum nu ştiu cum se descurcă, pentru că noi nu îi dăm bani, dar ii cumpărăm alimente, medicamente, întreţinerea i-o plătesc eu…", spunea în 2014 Nicoleta Luciu. 

În 2019, Ion Luciu declara că este ajutat financiar de fetele sale, dar că duce dorul nepoţilor, nu îi vede prea des: "Fetele mă ajută şi cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoţei de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta", a declarat Ion Luciu pentru click.ro.

Ion Luciu locuieşte acum în casa părintească din comuna Ştefan cel Mare, din judeţul Argeş. Nicoleta Luciu a renunţat la viaţa din Bucureşti şi s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viaţă, Zsolt Csergo, şi cei patru copii ai lor. 

17 copiii nicoletei luciu 2 jpg jpeg

Nicoleta Luciu e mama a 4 copii, dar are grijă la siluetă. Ce dietă a ţinut pentru a slăbi

Timp de câteva săptămâni, a mâncat doar salate, iar rezultatul s-a văzut imediat. A dat jos până la 3 kilograme în doar 6 zile. La final, a ajuns să cântărească cu 11 kilograme mai puţin, dar Nicoleta Luciu n-a lăsat regimul deoparte. Chiar dacă nu mai vrea să mănânce doar salate, ea continuă să stea departe de tentaţiile culinare.

Nicoleta Luciu şi-a continuat regimul cu un meniu bazat pe ciorbe, în principal ciorba de lobodă cu ştevie, preferata ei. Ce declaraţii a făcut vedeta!

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg