Cori Grămescu îmbină utilul cu plăcutul în SUA: ”În Miami am impresia că toată lumea face sport şi e fit, lucru care îmi place la nebunie!”

8 februarie, 2022
1 cori2 jpg jpeg

Cori Grămescu a dat frigul pe soarele de la Miami. Antrenoarea a plecat în SUA pentru a-şi consolida cunoştinţele în materie de nutriţie.

Cori ţine legătura cu urmăritorii săi şi le-a transmis că se specializează în America pentru a pune la dispoziţia doritorilor cele mai bune programe de nutriţie, slăbire şi well being.

Simpatica antrenoare pare că a înflorit în ultima vreme şi e bucuroasă că a ajuns într-un oraş unde lumea e preocupată de mişcare şi starea de bine. Iată ce le-a scris Cori urmăritorilor săi: ”In Miami am impresia ca toată lumea face sport şi e fit, lucru care îmi place la nebunie! Asta ma motivează şi mai tare sa prioritizez antrenamentele sportive, chiar dacă uneori asta înseamnă 30 de minute de pilates pe zi. Calitatea vieţii creste incredibil de mult adăugând 30 de minute de antrenament moderat pe zi, veţi avea o concentrare mai buna, veţi dormi mai bine si va veţi bucura inclusiv de o viaţa sexuală mai plăcută, pe lângă beneficiile obişnuite referitoare la aspectul fizic si sănătatea metabolica. Faceţi sport!”, îi îndeamnă pe fanii din online.

De asemenea, Cori le dă idei de meniuri sănătoase, explicând de fiecare dată că o slăbire sănătoasă nu se face prin înfometare, ci prin alegeri corecte de mâncare.

”Ne trebuie atât de puţin pentru a fi fericiţi! cred ca marele câştig al maturizării mele a însemnat simplificarea vieţii mele in ansamblu. Am înţeles târziu cât de important e sa te înconjori de oameni care si-au aliniat faptele cu vorbele, mi-a luat mult pana am devenit suficient de stăpâna pe mine încât sa nu mai reactionez la fiecare stimul, ci sa îmi pun energia spre a fi pe drumul meu, sa fiu eu însămi şi sa trăiesc sentimentul ca exact aşa cum sunt, sunt perfect suficienta. Am părăsit cu greu nevoia de a ma explica şi a ma justifica, dar mai ales nevoia de a-i convinge pe cei din viaţa mea ca merit sa fiu văzută sau iubita. A fost un proces greu, abia la 38 de ani am învăţat sa trăiesc aşa, dar a meritat fiecare lacrima si efort. Am venit in SUA urmărind un vis, fără sa ştiu nimic despre drumul pe care încep sa merg. Dar simt ca zi după zi sunt puţin mai aproape de ceea ce sper sa materializez, trăiesc o viaţa simpla si linistita si sunt profund recunoscătoare pentru aceste momente domoale, ca un apus frumos peste apa. Viaţa mea va fi mereu legată de Romania, însă perioadele pe care le petrec aici pentru afacerile mele sunt realmente boostere de energie pentru mine.”, a scris Cori Grămescu pe pagina sa de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png