Corina Chiriac, despre minunile trăite: "Am avut probleme mari de sănătate"

26 martie, 2021
1 cori jpg jpeg

Are convingerea că rugăciunea poate face minuni atunci când viaţa te încearcă. De aceea, a şi scris o carte  în care îşi poveşteşte propriile experienţe, Minunile trăite. „A fost o perioadă lungă de aproape un an în care eu am stat efectiv la calculator de la 11 dimineaţa până la 11 seara cu pauze foarte scurte. Aveam ciorne, caiete, notiţe ca să nu uit. nu este o carte religioasă, nu despre asta este vorba. Ţelul cărţii e să convingă un om tânăr să apeleze la o forţă divină atunci când are nevoie de ajutor.

Eu mi-am dat seama pe la 30-40 de ani. Dacă aş putea convinge pe cineva mai tânăr, ar fi incredibil. Unul din motivele majore pentru care îl iubesc pe Dumnezeu este că El nu ne obligă să îl acceptăm, dar ar fi incredibil să îl primesc în viaţa mea şi să Îl invit la mine.”, povesteşte Corina Chiriac..

Artista crede că în procesul de vindecare cel mai mult contează ajutorul divin.

“Foarte mulţi oameni se vindecă, dar pun seama pe nişte medicamente. Cel mai simplu mod de a apela la Dumnezeu este să îl rogi să îşi facă prezenţa în jurul tău cu ceva ca o rugăminte. Cel mai greu a fost când am fost internată şi am avut  probleme mari de sănătate, dar m-am vindecat după trei luni. Nu vrei să retrăieşti un moment atât de greu. Mi-am adus aminte detalii extrem de dureroase când am scris cartea.​”, a mai spus Corina Chiriac.

A fost o femeie iubită şi dorită, dar despre existenţa multora dintre admiratori a aflat mult mai târziu. Astăzi nu îşi împarte viaţa cu nimeni, dar, într-un fel, e resemnată. „ S-ar putea să nu fi întâlnit un suflet pereche. Am călătorit mult, am avut mulţi colegi, nu se punea problema de relaţii de durată. Am ales întotdeauna cariera. M-am gândit că o mare iubire se poate transforma după şase luni într-o corvoadă. Viaţa e o suită de alegeri. Am căutat iubirea toată viaţa, nu mă refer aici la iubirea senzuala, ci la cea sufletească. Foarte multe inimi care au fost date gata nu mi-au spus la vremea respectivă, au preferat să sufere în tăcere. Am aflat după 30 de ani ce îndrăgostiţi au fost de mine”, îmi mărturiseşte artista, vizibil amuzată de situaţie. Despre momentele care i-au marcat existenţa, dar pe care a avut tăria să le depăşească, Corina Chiriac relatează şi în cartea sa,”Căutând iubirea”: „Mi-am amintit de anii mei de depresie şi am înţeles de ce i-am trăit: pentru că fusesem refuzată. Nu mai contează nici de ce, nici de către cine. Nici în ce context. În refuz constă respingerea. Mai ales în refuzul uscat. Refuzul uscat este egal cu veninul lichid. Sunt oameni pe care refuzul îi determină la agresivitate, de parcă toată fiertura veninului injectat s-ar înmulţi în sângele nostru până la  explozie. Şi sunt oameni pe care refuzul îi striveşte emoţional tot aşa cum te-ai lovi în fugă de o stâncă. Iar durerea amorteşte în timp toată persoana lovită”. Puvestea Corina Chiriac.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg