Corina Ungureanu despre momentul pictorialului nud. De ce a pozat goală gimnasta?

26 ianuarie, 2023

Corina Ungureanu a fost invitată la GSP Live, ocazie cu care a discutat mai multe subiecte incomode. De ce a pozat goală și unde au greșit ea și colegele sale când s-au filmat goale la aparate.

Corina Ungureanu jpg

Corina Ungureanu este o fostă mare gimnastă, dar celebritatea nu i-a adus-o doar sportul, ci și fotografiile nud care au făcut înconjurul lumii.

La vremea respectivă, gestul ei era foarte îndrăzneț. Azi, în 2023, nimic nu mai pare atât de grav cum părea atunci. Nici măcar pentru Corina Ungureanu, care reușește să-și amintească momentele cu detașare și, mai ales, cu asumare.

Corina Ungureanu are azi 42 de ani, este dublă campioană mondială (1997 și 1999) și dublă campioană europeană (1998).

Ea a vorbit la GSP LIVE despre animozitățile trecutului.

„Nu voi spune că nu a contat partea financiară. A contat enorm. Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial. Aveam o casă de terminat și...

A fost și chestia că pozase o patinatoare și că au mai fost gimnaste înaintea mea... Am zis «OK, bun». M-am autodepășit, dacă vrei. Noi nu am fi vorbit azi fără chestia asta. Eu nu sunt o mare gimnastă. Nu mă consider în primele 15. Eu știu unde îmi e locul în ierarhia marilor gimnaste din România. Nu o să mă auzi că spun «Sunt o mare gimnastă». OK, comparativ cu rezultatele de azi, putem spune. Dar poate dacă nu făceam acele poze lumea nu știa că Ungureanu e și campioană mondială.

Sunt multe gimnaste peste mine, ca rezultate, care nu au trecut acest prag, nu au făcut ceva diferit... Eu mereu m-am simțit datoare să spun că îmi cunosc locul. Eu nici măcar nu am fost Jocurile Olimpice.

Când a fost pictorialul din Japonia a fost o mare încurcătură, un mare scandal. Eu, din prostie sau neștiință, am avut emblema Federației pe echipament. Atât ne-a dus pe noi capul. Nu am știut să luăm un avocat, să citim contractul cum trebuie. Noi nu am dat niciun fel de explicații, nu am spus prea multe. Probabil dacă se întâmpla azi, nu mai se mai agita nimeni. Au fost multe gimnaste care au făcut mult mai multe, după noi. Dar atunci...”, a spus Corina Ungureanu la GSP LIVE.

Pictorialele nud din 2000 și 2008 rămân două momente controversate ale vieții sale.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg