Corina Ungureanu despre momentul pictorialului nud. De ce a pozat goală gimnasta?

26 ianuarie, 2023

Corina Ungureanu a fost invitată la GSP Live, ocazie cu care a discutat mai multe subiecte incomode. De ce a pozat goală și unde au greșit ea și colegele sale când s-au filmat goale la aparate.

Corina Ungureanu jpg

Corina Ungureanu este o fostă mare gimnastă, dar celebritatea nu i-a adus-o doar sportul, ci și fotografiile nud care au făcut înconjurul lumii.

La vremea respectivă, gestul ei era foarte îndrăzneț. Azi, în 2023, nimic nu mai pare atât de grav cum părea atunci. Nici măcar pentru Corina Ungureanu, care reușește să-și amintească momentele cu detașare și, mai ales, cu asumare.

Corina Ungureanu are azi 42 de ani, este dublă campioană mondială (1997 și 1999) și dublă campioană europeană (1998).

Ea a vorbit la GSP LIVE despre animozitățile trecutului.

„Nu voi spune că nu a contat partea financiară. A contat enorm. Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial. Aveam o casă de terminat și...

A fost și chestia că pozase o patinatoare și că au mai fost gimnaste înaintea mea... Am zis «OK, bun». M-am autodepășit, dacă vrei. Noi nu am fi vorbit azi fără chestia asta. Eu nu sunt o mare gimnastă. Nu mă consider în primele 15. Eu știu unde îmi e locul în ierarhia marilor gimnaste din România. Nu o să mă auzi că spun «Sunt o mare gimnastă». OK, comparativ cu rezultatele de azi, putem spune. Dar poate dacă nu făceam acele poze lumea nu știa că Ungureanu e și campioană mondială.

Sunt multe gimnaste peste mine, ca rezultate, care nu au trecut acest prag, nu au făcut ceva diferit... Eu mereu m-am simțit datoare să spun că îmi cunosc locul. Eu nici măcar nu am fost Jocurile Olimpice.

Când a fost pictorialul din Japonia a fost o mare încurcătură, un mare scandal. Eu, din prostie sau neștiință, am avut emblema Federației pe echipament. Atât ne-a dus pe noi capul. Nu am știut să luăm un avocat, să citim contractul cum trebuie. Noi nu am dat niciun fel de explicații, nu am spus prea multe. Probabil dacă se întâmpla azi, nu mai se mai agita nimeni. Au fost multe gimnaste care au făcut mult mai multe, după noi. Dar atunci...”, a spus Corina Ungureanu la GSP LIVE.

Pictorialele nud din 2000 și 2008 rămân două momente controversate ale vieții sale.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg