Cornel Ilie, adevărul despre divorţ: "Sunt probleme şi sunt convins că sunt la toţi"

22 septembrie, 2021
4 cornel1 jpg jpeg

A uimit pe toată lumea atunci când şi-a anunţat divorţul. Acum, la aproape un an de la despărţire, Cornel Ilie e împăcat cu decizia luată, chiar dacă în viaţa lui s-au întâmplat multe lucruri.

Artistul şi-a deschis sufletul în faţa lui Morar. “Anul trecut, în octombrie, când am divorţat, au fost nişte transformări decisive în viaţa mea. În acest an l-am pierdut  şi pe tata Am fost pus în faţa unor momente cărora trebuia să le fac faţă, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simţit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Toate vin cu lecţii. Ca dovadă că noi acum cu toţii, Eliza, Zara şi Cezar suntem foarte bine şi ne înţelegem extraordinar. Am înţeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriţi şi de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme şi sunt convins că sunt la toţi! Pe undeva, faptul că am ales să anunţam divorţul nostru aşa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranţă şi altora. Dacă nu mai puteţi continua împreună se poate face şi aşa. De la tv şi în presă toate exemplele sunt negative, toţi se ceartă, se înjură, îşi aduc aminte că sunt nişte nenorociţi deodată”, spune Cornel Ilie în podcastul lui Mihai Morar.

Artistul recunoaşte că s-a gândit în primul rând la copii.„Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele. Am încercat şi acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi”.

stanga
dreapta
1 cornel1 jpg jpeg
2 cornel2 jpg jpeg
3 cornel3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg