Cornel Patrichi despre Mihaela Rădulescu: „Când pui un taximetrist să comenteze dansul, nu iese nimic bun!“

19 martie, 2015

Valul de critici negative la adresa juratei de la „Românii au talent“ pare să nu se mai oprească. Următorul pe lista celor mai drastici contestatari ai acesteia este fostul jurat de la „Dansez pentru tine“.

Valul de critici negative la adresa juratei de la „Românii au talent“ pare să nu se mai oprească. Următorul pe lista celor mai drastici contestatari ai acesteia este fostul jurat de la „Dansez pentru tine“.

Mihaela Rădulescu s-a simţit îndreptăţită să o admonesteze pe tânăra gimnastă din concurs, spunându-I că trebuie să slăbească 5 kg, altfel nu va trece în etapa următoare, spunând că ea a fost aleasă în juriu pentru că se pricepe la dans şi la gimnastică.

Reacţia lui Cornel Patrichi, cel mai bun dansator de dans sportiv pe care l-a avut România şi unul dintre foştii juraţi de la „Dansez pentru tine“, a fost declanşată tocmai de această afirmaţie.

„La noi e ca la nimeni, un inginer poate deveni ministru al sănătăţii, un politician nu are facultate şi toţi, dar absolut toţi îşi pot da cu părerea despre lucruri despre care nu au habar decât tangenţial. Aşa şi în cazul emisiunii de la Pro TV“, a răbufnit Cornel Patrichi.

„Este chemată să jurizeze dansul o persoană a cărei profesie precisă şi ştiută este aceea de taximetristă (n.r. vedeta a recunoscut că, în tinereţe, a făcut taximetrie)! La asta se pricepe Mihaela, nu la altceva, căci altfel nu concep ce a avut cu bietele fete venite să îşi arate talentul“, a declarat Patrichi pentru WOWbiz.ro.

„Dacă tinerele aspirante la premiu nu şi-au scos coastele ca să fie mai slabe, aşa cum a făcut Mihaela Rădulescu, asta e. E dureros!!! Ele nu s-au dus acolo pentru o competiţie de profesionişti, ci pentru a-şi arăta talentul, pe care l-au şi demonstrat, fiindcă s-au mişcat bine pe scenă. Însă, repet, când pui un taximetrist să comenteze dansul, aşa se întâmplă. Nu iese nimic bun, ci doar un eşec total“, a conchis Cornel Patrichi.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg