Cornelia Catanga a murit fără avere şi cu foc la inimă. Necazurile s-au ţinut scai de artistă în ultimii ani: banca i-a luat vila, iar sănătatea s-a deteriorat

26 martie, 2021
Cornelia Catanga avere jpeg

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, răpusă de coronavirus, după ce ultimii şapte ani din viaţa sa fuseseră foarte zbuciumaţi. Artista a trecut prin multe necazuri, având numeroase probleme de sănătate şi un foc mare la inimă, după ce banca i-a luat vila de 90 000 de euro.

Vestea că îndrăgita artistă Cornelia Catanga a murit de coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea. Cântăreaţa avea 63 de ani şi multe planuri de viitor, în ciuda faptului că ghinioanele s-au ţinut scai de ea.

Cornelia Catanga a murit fără avere. Avea probleme financiare mari, mai ales după ce vila pentru care făcuse un împrumut de 50 000 de euro i-a fost luată de bancă, în 2014, din cauză că nu şi-a mai putut plăti ratele. Artista şi soţul ei, Aurel Pădureanu, au ajuns să locuiască cu chirie într-o casă unde abia reuşeau să plătească datoria lunară de circa 800 de euro.

De altfel, Cornelia Catanga a suferit atât de mult de pe urma pierderii casei încât a pus pe seama acestui necaz infarctul suferit în 2019. Este de notorietate faptul că în urmă cu un an şi ceva, aceasta îi solicita public ajutor Primarului Capitalei pentru un apartament. Din păcate, pandemia nu a făcut decât să adâncească şi mai tare problemele de ordin financiar, iar bruma de avere rămasă a fost cheltuită cu această ocazie. 

Cornelia Catanga a murit fără avere
Cornelia Catanga a murit fără avere

”Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, la Casa Poporului”, povestea artista la Antena Stars în 2020, explicând că trăieşte din ajutorul băiatului său, Alexandru, un pianist de succes.

Pe lângă infarctul din 2019, Cornelia Catanga a mai fost internată în spital de câteva ori din cauza unei boli degenerative la ochi, de care suferea din copilărie. Este vorba de retinopatie pigmentară, afecţiune ce a trimis-o de trei ori la bisturiu, iar ăn 2018 a fost internată de urgenţă la Spitalul de Oftlmologie.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg