Cornelia Catanga ar putea să fie exhumată! Familia nu-şi mai găseşte liniştea după decesul cântăreţei

29 martie, 2021
1 cornelia catanga exhumata jpg jpeg

Cunoscuta cântăreaţă de muzică lăutărească Cornelia Catanga s-a stins din viaţă pe 26 martie, infectată cu coronavirus.  Artista se confrunta cu o serie de probleme de sănătate, iar infecţia cu Covid i-a fost fatală.

Familia sa nu este convinsă însă că lucrurile au stat în acest fel, spunând că îndrăgita cântăreaţa îşi făcuse acasă un test care fusese negativ.

Catanga a fost înmormântată, sâmbătă, fiind condusă pe ultimul drum de familie şi de câţiva prieteni apropiaţi. Protocolul în cazul persoanelor decedate infectate cu Covid este foarte strict: familiei nu i se permite să solicite autopsie, iar înmormântarea se va face în scurt timp de la preluarea trupului neînsufleţit de la morgă.

Aurel Pădureanu, soţul cântăreţei, a susţinut până în ultima clipă că marea artistă nu ar fi avut COVID-19, însă ambele teste, atât cel antigen făcut în ambulanţă, cât şi cel RT-PCR au fost pozitive. În aceste condiţii, familia a fost sfătuită să facă o plângere penală, în urmă căreia procurorii ar putea cere exhumarea pentru ca în urma autopsiei să se stabilească cauza exactă a morţii.

S-a demarat o anchetă epidemiologică după moartea Corneliei Catanga

După decesul Corneliei Catanga a fost demarată o anchetă epidemiologică, în rândul apropiaţilor artistei.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti ar trebui să facă această anchetă epidemiologică pentru ca persoanele prezente la inmormântarea Corneliei Catanga şi care au intrat în contact cu familia răposatei, să fie identificate.

Potrivit normelor în vigoare, rudele şi cunoscuţii Corneliei Catanga care au intrat în contact cu ea, ar trebui să stea în izolare, fiind suspecte de COVID-19.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE