Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, o dragoste neîntreruptă. Când s-au cunoscut, el era căsătorit: „Am pierdut mult în viaţa asta, dar l-am câştigat pe Pădureanu”

26 martie, 2021
1 cornelia jpg jpeg

I-a fost tot, prieten, iubit, soţ. Alături de el viaţa avea sens şi o muzică aparte. Cornelia Catanga a plecat în această dimineaţa, dar povestea pe care a trăit-o cu Aurel Pădureanu, soţul ei, rămâne undeva acolo.

„Am pierdut mult în viaţa asta, dar l-am câştigat pe Pădureanu. El mi-a fost şi mamă, şi tată”, spunea cu dragoste Cornelia Catanga şi se pierdea în privirea lui. Pentru ea, Aurel şi fiul lor, Alexandru, au fost totul.

 Dragostea dintre cei doi artişti a fost una nepieritoare. Când s-au cunoscut, Aurel era căsătorit şi avea doi copii, iar ea visa să trăiască o dragoste ca-n poveşti şi să aibă o carieră de succes.  Aveau sentimente puternice, dar artista nu se vedea jucând rolul de amantă, iar Pădureanu nu se putea despărţi de familia pe care o construise cu Petruţa, aşa că au ales să stea departe unul de celălat. A suferit, nu îşi dorea să îl piardă, dar totul părea să le fie potrivnic. Soarta a făcut însă să devină protagonista unei alte tragedii: şi-a pierdut mama. Aurel Pădureanu i-a simţit atunci suferinţa şi a revenit în braţele ei. Au trecut prin multe, dar au depăşit totul mână în mână.

Cântăreaţa de muzică lăutărească îşi dorea să devină mamă, dar diagnosticul pe care îl avea (n.r. -  artista suferă de retinopatie pigmentară şi nu vede cu ochiul drept) făcea ca această trăire să devină imposibilă. “Medicii îmi spuseseră că nu pot să dau naştere unui copil, din cauza problemelor pe care le aveam la ochi, aşa că am vrut să adopt o fetiţă de la orfelinat. Mi-au cerut însă foarte multe acte şi am renunţat. În ‘93 am riscat şi l-am avut pe Alexandru”, mărturisea Cornelia pentru Click! Catanga ar fi făcut orice pentru fiul ei. Cu gândul la el, solista a şi devenit  pe 23 octombrie 2014 mireasa lui Aurel Pădureanu. “Alexandru şi-a dorit foarte mult să ne vadă împreună în faţa altarului şi am vrut să-i facem această bucurie”, preciza ea. Petrecerea de nuntă a reunit peste 80 de familii.

Viaţa lor nu curs întotdeauna la fel de lin, dar împreună găseau întotdeauna o rezolvare . În 2019, artista a suferit un infarct, iar Pădureanu nu a părăsit spitalul. Suferea alături de ea. Se mai certau, dar puteau să stea departe unul de celălalt. Acum însă, artistul va trebui să înveţe să trăiască fără cea de care nu credea că se va despărţi vreodată.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg