Cornelia Rednic, metoda care o ajută să slăbească rapid înainte de Sărbători. A pierdut 7 kilograme

29 decembrie, 2022
Cornelia Rednic jpg

Cornelia Rednic are o atenție sporită la siluetă și metode infailibile de a reveni la un anumit număr de kilograme, dacă se întâmplă să ia în greutate.

De câțiva ani, Cornelia Rednic afișează un look proaspăt și suplu și a și dezvăluit câteva dintre secretele sale, potrivit Cancan.

Chiar dacă presa a observat o înfățișare nouă în ultimii ani, Cornelia Rednic spune că schimbarea adevărată s-a produs acum 25 de ani, când a slăbit 33 de kilograme. De atunci, se tot menține și dacă se întâmplă să mai ia în greutate, apelează la dietă și la îngrijirea corporală, recunoscând că nu prea face sport. Chiar înainte de acest Crăciun, artista a eliminat 7 kilograme și nicidecum prin înfometare, căci nu este o variantă care să-i fie pe plac. Cântăreața mănâncă regulat, sănătos și hipocaloric și apelează la remodelarea corporală, la aparatele de slăbit care o ajută de fiecare dată. Astfel s-a putut bucura și de cozonacii delicioși pe care i-a pregătit de Crăciun.

Cornelia Rednic spune că nu și-a impus un anumit număr de kg pe care vrea să le dea jos, căci la cei 47 de ani nu își mai dorește să fie foarte slabă. Cântăreața consideră că atâta timp cât ea se simte bine în pielea ei, restul nu mai contează.

„Nu am niciun target pentru kilograme. Am 47 de ani și nu mai pot să îmi doresc să fiu foarte slabă. Nu mi-am dorit niciodată să fiu foarte slabă. Eu consider că o femeie care nu este fotomodel trebuie să fie armonioasă și armonia nu e ce îți place ție la mine, ci ce îmi place mie la mine, cum consider eu că sunt OK, când mă uit în oglindă să fiu mulțumită, să îmi stea rochia așa cum îmi doresc și să mă simt eu bine!”, a mai spus cântăreața.

De când a slăbit, Cornelia Rednic a schimbat și stilul în care gătește. Solista nu doar că iubea să mănânce, dar îi plăcea să petreacă mult timp în bucătărie. Ei bine, de când a mai scăpat de kilogramele în plus, cântăreața de muzică populară a renunțat la prăjeli și mâncăruri grase.

„Am început să gătesc mai puțin! De ce? Pentru că în ultima perioadă am fost foarte ocupați și atunci am ales să mâncăm foarte mult prin oraș. Dacă gătesc acasă, gătesc la abur, gătesc la cuptor sau fiert. Nu mai mergem pe prăjeli. Mâncăm la grătar și eu mai ales că am regimul de la nutriționist, trebuie să am și mai multă grijă.

Mă simt foarte bine așa și am cam pus lacătul pe cuptor și pe plită și nu mai gătesc ca altădată. Eu pe timpul pandemiei am gătit tot timpul, mi-am făcut un canal de YouTube, Bucuriile Corneliei, am urcat câte rețete am apucat eu să fac, dar m-am oprit, nu mai fac atât de mult. Adică gătesc și ce gătesc e foarte „safe”, nu mai e pe tradițional și cu atâtea grăsimi, prăjeli!”, a concluzionat Cornelia Rednic.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg