Coronavirus la "Acces Direct". Mirela Vaida, prezentatoarea de la Antena 1, s-a testat a doua oară pentru covid-19

24 iulie, 2020
7 mirela vaida coronavirus 10 jpg jpeg

Cu fiecare zi care trece, tot mai mulţi români sunt infectaţi cu coronavirus. Virusul a ajuns chiar şi în emisiunile de televiziune, trei persoane de la "Acces Direct" sunt infectate. Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului, şi-a făcut pentru a doua oară testul. 

Ediţia din 23 iulie a emisiunii "Acces Direct" nu a avut loc. Cu doar o jumătate de oră înainte de a intra pe post, conducerea a aflat că trei persoane din echipă sunt infectate cu noul virus. Au luat decizia de a difuza o ediţie înregistrată, una care ar fi fost văzută de public sâmbătă. 

Cele trei persoane infectate cu coronavirus sunt soţii Stegaru, Viorica şi Viorel, cazul lor fiind prezentat de şase luni în emisiune, dar şi un angajat al postului. Toţi s-au întrebat atunci dacă şi Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, este infectată. Ea a făcut declaraţii: 

"Eu nu am nicio legătură în afara emisiunii cu aceste două personaje. Sunt două personaje, într-adevăr, le pot spune aşa, pentru că 6 luni de zile, iată, lumea i-a urmărit zi de zi, dar noi ne vedem doar în platou, la o distanţă de cel puţin 3 metri. Mi-am făcut şi eu testul şi testul rapid a ieşit negativ. Acum aştept testul acela PCR şi mi s-a spus că-l voi primi cât mai repede", a declarat Mirela Vaida pentru Antena 1. 

Nu este prima dată când Mirela Vaida face testul pentru coronavirus. Acesta a mai făcut unul la sfârşitul lunii mai. Ea a muncit chiar şi pe perioada stării de urgenţă şi a vrut să ştie că este sănătoasă: "M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emoţii, cu teamă, cu responsabilitatea pe care o am faţă de mine şi faţă de copiii mei! Am lucrat continuu în perioada stării de urgenţă, înainte şi după! Continui să merg la muncă zilnic! Am 3 copii mici şi am locuit şi cu soacră mea în această perioada! Aşadar, persoane vulnerabile în jurul meu... Mi-am dorit să efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19 dar îmi era frică să întru în spitale. Aşa că am ales formulă cea mai sigură şi cea mai rapidă pentru mine! M-am dus în parcarea de la Băneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-în din România, pentru recoltarea de probe biologice! Nu am coborât din maşînă, nu am atins nimic şi pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât şi asta a fost tot!", spunea ea atunci. 

1 mirela vaida test coronavirus 1 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate