Coronavirusul atacă miliardarii lumii: CEO-ul Universal Music testat pozitiv, la două săptămâni după ce a dat o petrecere selectă

17 martie, 2020
1 lucian grainge gettyimages 1202214533 jpg jpeg

Un avertisment în plus pentru cei care cred că, dacă viaţa lor se desfăşoară în cercuri selecte, sunt feriţi de COVID-19: averstismentul vine chiar de la CEO-ul Universal Music

Sir Lucian Grainge, CEO-ul Universal Music în vârstă de 60 de ani, o vârstă deja cu risc ridicat, a fost internat într-un spital din Los Angeles după ce a fost testat pozitiv cu Coronavirus. Acest diagnostic i-a speriat pe mulţi care s-au gândit cu ce artişti faimoşi din portofoliul Universal Music a fost recent în contact Grainge, artişti cărora le-ar fi putut transmite virusul. Aparent, însă, în ultima perioadă. Lucian nu s-a întâlnit cu niciun nume faimos din muzică. 

În schimb, îngrijorările s-au răspândit chiar în selectul cerc al miliardarilor lumii care au fost prezenţi acum 2 săptămâni la petrecerea dată de Sir Grainge cu ocazia împlinirii a 60 de ani, la Madison Club, din apropiere de Palm Springs. Printre cei prezenţi la acel party s-au numărat şi CEO-ul Apple, Tim Cook, şi miliardarul Philip Green, preşedintele Arcadia Group, care, printre altele, include brandul Topshop. Riscul ar putea fi considerat ridicat în situaţia lor, având în vedere că Philip Green, de pildă, are 68 de ani. Totuşi, în faţa presei, se păstrează deocamdată calmul în declaraţii, un apropiat al lui Lucian Grainge declarând: "Toţi din acel grup sunt într-o stare bună, din câte ştiu". 

În schimb, sediul central din Santa Monica al Universal Music a fost evacuat, clădirea fiind închisă. Iar cazul lui Grainge se adaugă altor nume cu greutate care arată că virusul nu ţine cont de clasa socială, iar cei care se cred imuni prin statutul lor, fac un pariu plin de ignoranţă şi dau dovadă de o lipsă totală de înţelegere a crizei pe care o traversează întreaga lume.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg