Coșmarul lui Alec Baldwin devine realitate: e acuzat că a tras cu arma în Halyna Hutchins

16 august, 2022

După luni în care a negat că a apăsat pe trăgaci, expertiza FBI demonstrează contrariul.

4 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri jpg jpeg

Cel mai stupid și sumbru eveniment de pe platourile de filmare ale peliculei „Rust“, regizată de Alex Baldwin în New Mexico, a șocat întreaga breaslă actoricească, lăsând să planeze o cumplită întrebare asupra marelui actor: a tras sau nu în Halyna Hutchins, directoarea de imagine născută în Ucraina?

De la cumplitul accident din octombrie 2021 și până  acum, Alec Baldwin a susținut că a crezut că pistolul care i-a fost înmânat pe platoul de filmare din New Mexico era o armă de recuzită neîncărcată și că putea fi folosit în siguranță pentru o scenă din film.

Cu toate acestea, expertiza criminalistică a anchetatorilor de la FBI a stabilit că arma nu s-ar fi putut descărca fără ca trăgaciul să fie apăsat fizic, se arată într-un raport citat de Sky News. Constatările au fost analizate și de către Biroul de investigații medicale din New Mexico, iar un raport post-mortem a clasificat moartea lui Hutchins drept accident: „Moartea a fost cauzată de o rană prin împușcare în piept. Examinarea rapoartelor disponibile ale forțelor de ordine nu aduce nicio dovadă că arma de foc a fost încărcată intenționat cu muniție reală pe platoul de filmare. Pe baza tuturor informațiilor disponibile, inclusiv a absenței intenției evidente de a provoca răul sau moartea cuiva, decesul poate fi clasificat drept accident”, se arată în raport.

Alec Baldwin jpg

Ceea ce i-a înfuriat pe mulți a fost și faptul că Alec Baldwin a spus într-un interviu recent că, deși „ar face orice pentru a repara cele întâmplate”, nu se simte vinovat pentru împușcătura care a ucis-o pe Hutchins.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg