Costin Mărculescu ar fi făcut infarct. Apropiaţii spun că acesta lua de ceva timp şi pastile antidepresive

12 iunie, 2020
3 costin marculescu infarct 2 jpg jpeg

La doar 50 de ani, Costin Mărculescu a fost găsit în noaptea de 11 iunie, fără suflare, în garsoniera unde locuia. Din primele investigaţii, s-ar fi descoperit cauza morţii sale. 

Mai avea multe de învăţat, de experiementat, dar destinul său a fost altul! Alertaţi de vecini, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul lui Costin Mărculescu, într-o garsonieră închiriată. Au spart uşa şi l-au găsit pe actor fără suflare. Au fost făcute investigaţii pentru a descoperi cauza morţii. E aşteptat şi acum verdictul oficial al specialiştilor, însă surse din INML, citate de Libertatea, susţin că actorul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

„Stopul cardiorespirator a survenit pe fondul unei miocardoscleroze (n.r. – o boala a cordului manifestată prin infiltraţii de grăsime în muşchii septului) şi a avut drept cauză directă infarctul miocardic. Omul a murit de infarct”, au dezvăluit surse medicale. Se pare că în locuinţa acestuia au fost găsite medicamente de un singur tip folosite la tratarea maladiilor cardiace. Prietenii şi apropiaţii au declarat că acesta lua şi pastile antidepresive. 

5 costin marculescu infarct 4 jpg jpeg

Costin Mărculescu a fost găsit îmbrăcat, în cadă

„Bărbatul a fost descoperit în cada băii garsonierei”, au spus surse judiciare. El a fost găsit îmbrăcat în haine de stradă, în cadă. Una dintre ipoteze este aceea că actorului i s-a făcut rău în timp ce era baie şi a alunecat în cadă. Specialiştii au concluzionat că moartea actorului „s-a produs acum două-patru zile”. 

Costin Mărculescu, o viaţă terminată brusc. Unde va fi înmormântat artistul

Acesta a fost depus în cursul zilei de 11 iunie la capela de la Biserica Voievodală ”Sfântul Gheorghe Nou”. Va fi îngropat duminică, 14 iunie, la cimitirul Reînvierea. Pare că familia actorului se va ocupa de toate acestea, dar şi Mara Bănică şi Pepe, bunii lui prieteni. 

Costin Mărculescu avea o familie cu care era în relaţii bune. Chiar de curând postase o imagine cu tatăl lui, care a împlinit de curând 82 de ani, alături de cumnat şi nepoată.  

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate