Courteney Cox (53) vrea să devină din nou mamă

22 iunie, 2017
UCLA Institute Of The Environment And Sustainability Celebrates Innovators For A Healthy Planet jpeg

Starul din ”Friends” a făcut o dezvăluire surprinzătoare! Courteney Cox, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că ar fi extrem de fericită dacă ar avea un copil cu logodnicul ei, Johnny McDaid (40).

Courteney şi-ar dori să devină din nou mamă

Courteney a acordat, recent, un interviu celor de la ”New beauty”, în care a dezvăluit că ar fi în culmea fericirii dacă ar mai putea avea încă un copil. ”Mi-aş dori să mai un copil”, a mărturisit, fără perdea, aceasta.

Totuşi, Courteney recunoaşte că biologic n-ar putea şi că ar fi nevoită să folosească ovulele altcuiva. ”Adică, pentru a avea un nou copil, ar trebui să iau ovulele de la altcineva. O să fiu una dintre acele mame în vârstă, însă mi-ar plăcea să pot face asta, să am un copil cu Johnny. Aşa face-o. Ştiu că sună nebuneşte, dar aş face-o.”, mai spune ea.

Courteney Cox şi Johnny McDaid

Courteney şi liderul trupei ”Snow Patrol”, Johnny McDaid, şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2013. Şi cum relaţia lor funcţiona de minune, cei doi s-au logodit în luna iunie 2014. Din păcate, un an mai târziu,  mai precis în decembrie 2015, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Despărţirea lor n-a fost, însă, de durată, Johnny şi Courteney împăcându-se la puţin timp după.

Courteney Cox şi fiica sa, Coco Arquette

Amintim că starul din ”Friends” este deja mamă pentru Coco, o fată de 13 de ani care provine din mariajul cu David Arquette, cu care a fost căsătorită din 1999 până în 2012.

foto: arhivă / heptaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg