Courteney Cox - de la drama de-a nu putea deveni mamă, la mândria de-a avea un copil foarte talentat. VIDEO

12 martie, 2019
1 2 jpg jpeg

Actriţa din serialul Prietenii tăi are o fiică cu care se mândreşte de fiecare dată când are ocazia! Şi pe bună dreptate! Recent, Coco Arquette a participat la un eveniment caritabil, unde a urcat pe scenă şi a încântat audienţa cu vocea ei minunată.

9 gettyimages 861716964 jpg jpeg

Faimoasa mămică a postat pe pagina ei de Instagram o filmare scurtă cu fiica sa, Coco, care a cântat, alături de Gary Lightbody, melodia Chasing Cars. “Le sunt profund recunoscătoare celor de la Snow Patrol şi lui Gary Lightbody, pentru că şi-au rupt din timpul lor pentru a veni şi a cânta @chords2cure. Îmi place la nebunie să îi privesc pe Coco şi pe Gary cântând împreună!”, a scris actriţa odată cu filmuleţul postat.

Dă click mai jos pentru a o asculta pe Coco cântând!

https://www.instagram.com/p/Bu4hsIRA3cB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Courteney chiar are cu ce să se mândrească! Fiica ei este acum o domnişoară în toată regula, cu un viitor promiţător în showbiz-ul american! Cine s-ar fi gândit, pe vremea când starul serialului Prietenii tăi se lupta cu infertilitatea, că va ajunge cândva să se mândrească cu copilul pe care şi l-a dorit atât şi care are un talent real?!

gettyimages 57579001 jpg jpeg

Actriţa s-a chinuit ani în şir să devină mamă şi, ca mulţi alţii, nu şi-a dorit să apeleze la o mamă surogat sau la adopţie. Prin urmare, a preferat să facă, în continuare, tot ceea ce-i stătea în putinţă pentru a-şi îndeplini visul de-a cunoaşte maternitatea. Cox a suferit mai multe avorturi spontane şi a făcut două proceduri in vitro până să o aducă pe lume pe fetiţa sa.  

“Pierdeam toate sarcinile, tatăl meu a murit de o formă rară de cancer şi depresia e la ordinea zilei la mine în familie, ceea ce l-a deteminat pe medicul meu să-mi facă o anumită analiză – mutaţia genetică MTHFR”, a mărturisit actriţa la un moment dat. S-a dovedit că frumoasa brunetă suferea de această rară afecţiune, în care anticorpii ei atacau fătul, ceea ce ducea inevitabil la pierderea sarcinii.  

4 1 jpg jpeg

“Rămâneam însărcinată destul de repede, dar nu puteam ţine sarcina”, spuneau la unison Courteney şi soţul ei, David Arquette. “Într-un final, am decis să fac in vitro şi am reuşit a doua oară”, a completat actriţa. Pentru a putea ţine sarcina, a făcut zilnic injecţii cu heparină, dar aceasta a fost un mic preţ pe care l-a avut pe plătit pentru a ajunge, într-un final, să-şi strângă în braţe mult doritul copil.

Coco Arquette a venit pe lume pe 13 iunie 2004, spre încântarea absolută a părinţilor ei. Cu o naşă precum Jennifer Aniston, colega mamei ei de pe platoul Friends şi buna ei prietenă, Coco a crescut răsfăţată ca orice copil hollywoodian. Însă n-a luat-o pe panta petrecerilor nesfârşite şi a drogurilor sau alcoolului, ca multe odoruri de staruri, ci şi-a văzut liniştită de adolescenţa sa, exersându-şi talentul cu fiecare ocazie.  Spre mândria nesfârşită a mamei sale! ;)  Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg