Courteney Cox, siluetă impecabilă la 59 de ani. ”Monica” din Friends a apărut într-un bikini mov minuscul

6 februarie, 2024

Preocuparea actriței pentru un fizic armonios este vădită. Courteney Cox are un ritual matinal foarte disciplinat, riguros, care o ajută să aibă o siluetă de adolescentă la vârsta la care multe femei sunt bunici.

Courteney Cox GettyImages 1126652342 jpg

Courteney Cox și-a încântat din nou fanii cu ipostaze din viața sa privată. Vedeta în vârstă de 59 de ani le prezintă adesea adepților din online momente reprezentative, ocazie cu care aceștia se pot convinge cât de fit este bruneta, dar și cât muncește pentru a avea acest corp.

Interpreta îndrăgitului personaj din Friends Monica are o fire super energică și foarte amuzantă. E pusă mereu pe glume, sarcasm și situații interesante. Știe foarte bine să jongleze cu sarcinile pe care le are și să integreze perfect viața de familie, prietenii și sportul în rutina zilnică. Ba mai mult, are chiar și o afacere.

În cel mai recent carusel foto de pe Instagram, Courteney Cox a inserat și un clip în care o vedem într-o pereche minusculă de bikini mov, etalându-și silueta fără cusur.

CC PNG

În plină stare de urgență în California din cauza vremii, vedeta nu uită de obișnuitele sale scufundări în apă rece, de câteva minute. Este un ritual care o umple de viață, care îi dă energie și o stare bună. Fanii au remarcat cât de bine arată, ce abdomen plat are, brațe sculptate, picioare tonifiate... Per total, actrița emană optimism și stare de bine.

Courteney PNG

Aflată în prag de 60 de ani, Courteney Cox este foarte conștiincioasă în ceea ce privește activitatea sa fizică. Mai ales la această vârstă, nu trebuie să uiți de antrenamente sau să le neglijezi.

Pe lângă mișcare și băi reci intermitente, actrița născută în Alabama își atribuie silueta zveltă unei rutine disciplinate de dimineață, care include un shake de legume plin de nutrienți, cu ingrediente precum castraveți și spanac. În general, sucuri verzi pentru detox.

Preferințele ei culinare înclină înspre mâncarea de casă, punând accent pe proteinele provenite din carne albă, pe fibrele din legumele, pe superalimente, în general. Courteney Cox evită carnea roșie. Are un program strict pentru a face zilnic pași și exerciții. Toate aceste gesturi pe care le face pentru bunăstarea sa se reflectă într-un aspect foarte plăcut, la 59 de ani.

Foto: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg