Courtney Love declară că i-a salvat viaţa lui Kelly Osbourne

4 aprilie, 2011

Într-o serie de mesaje postate pe Twitter, cântăreaţa spune că i-a salvat viaţa de două ori fiicei rockerului Ozzy Osbourne, pe vremea când aceasta era dependentă de droguri.

Într-o serie de mesaje postate pe Twitter, cântăreaţa spune că i-a salvat viaţa de două ori fiicei rockerului Ozzy Osbourne, pe vremea când aceasta era dependentă de droguri. Războiul dintre cele două a debutat o dată cu afirmaţia lui Kelly Osbourne în emisiunea de televiziune „Fashion Police“ cum că fosta soţie a lui Kurt Cobain este „o drogată“. Evident, această insultă n-avea cum să rămână fără replică. Drept urmare, Courtney Love a postat mai multe mesaje pe Twitter din care reiese faptul că nu mai consumă droguri şi alcool din octombrie 2005 şi că afirmaţiile lui Kelly Osbourne n-au făcut decât s-o rănească.

„Kelly Osbourne şi Joan Rivers m-au făcut «drogată» într-o emisiune a televiziunii E!. Kelly ştie că eu nu mai sunt dependentă. Kelly ştie că în casa mea nu sunt permise drogurile. Cred că e un comentariu jalnic din partea ei“, a declarat Courtney Love. „Kelly şi cu mine ne înţelegem minunat... însă ce a făcut ea este scârbos. Nu-mi place să fiu sacul de box al unor persoane atunci când vine vorba despre droguri, mai ales atunci când eu nu mai sunt consumatoare de droguri“, a adăugat ea.

Solista trupei Hole a spus, totodată, că i-a salvat viaţa tinerei Kelly Osbourne, într-o perioadă în care aceasta era dependentă de droguri: „I-am salvat viaţa de două ori. I-am făcut manevre de resuscitare, i-am injectat diverse soluţii în sâni. Pe atunci era dependentă de Oxycontin, cocaină şi făcea spume la gură“.

Foto: Norrthfoto