Courtney Love şi-a însuşit bijutierii în valoare de 60.000₤

24 octombrie, 2011

Pentru că a “uitat” să înapoieze câteva bijuterii pe care le-a purtat la un eveniment caritabil, văduva lui Kurt Cobain a fost somată să plătească contravaloarea lor.

Pentru că a “uitat” să înapoieze câteva bijuterii pe care le-a purtat la un eveniment caritabil, văduva lui Kurt Cobain a fost somată să plătească contravaloarea lor. Courtney Love (47) a împrumutat de la o firmă de bijuterii o pereche de cercei, o brăţară şi un colier, toate din aur alb cu diamante, pentru a le purta la o serată caritabilă. Ulterior, firma a denunţat-o pe starletă că n-a înapoiat bijuteriile la timp şi că toate eforturile lor de a le recupera au fost în zadar. La rândul ei, Courtney a spus că a rugat personalul hotelului din New York unde era cazată să trimită înapoi bijuteriile chiar în acea seară, dar că a fost informată că, pe drum, s-a pierdut unul dintre săculeţi.

Firma de bijuterii susţine însă că nicio piesă n-a ajuns nici până acum în posesia ei. Prin urmare, responsabilii au dat-o în judecată pe Courtney Love, cerând returnarea contravalorii obiectelor. În urma procesului, instanţa din Manhattan a obligat-o pe Love la plata sumei de 60.000 de lire sterline, atât cât şi-a estimat firma de bijuterii paguba.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg