Cove și-a dus soția și copiii în Turcia. Unde se răsfață prezentatorul

18 iunie, 2022
cove12 jpg

Cove și-a luat soția și cei doi copii și au fugit în Turcia. Cei patru petrec nopți de neuitat în Kemer și sunt mulțumiți de tot ce au întâlnit acolo, deși alegerea nu a fost simplă.

cove14 jpg

“Vacanțăaaaaaa! Anul acesta, după multă vreme, am reușit să plec în concediu devreme, în luna iunie. Cea mai mare bucurie a fost a copiilor pentru faptul că vor simți vacanța, încă de la începutul ei.

Alegerea a fost simplă: Turcia, Antalya, un resort cu foarte multe atracții pentru cei mici. Asta mi-au spus copiii că își doresc și nu am putut decât să mă supun majorității! Căci vacanță asta este pentru ei, în primul rând!

Aici au intervenit profesioniștii care mi-au propus că anul acesta să uit de Belek (unde am fost de mai multe ori) și să descopăr Kemer. Nu ne-am lăsat ușor convinși, însă după ce i-am rugat să ne arate mai multe destinații de vacanță, împreună cu copiii am ales locația pe care ne-au propus-o inițial", povestește Cove.

cove15 jpg

După un zbor scurt și direct, cu transfer privat pus la dispoziție de agenție, am ajuns în Kemer. O alegere excelență, locație superbă, cu un peisaj mirific, locul în care muntele îmbrățișează marea. Ce poate fi mai frumos decât să stai pe plajă, să privești marea, iar la doar câțiva pași, să descoperi și muntele.

Despre serviciile hotelului vă spun un singur cuvânt: excelente!”, mai spune Cove.Recente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg