COVID face ravagii la nivel înalt! Complicaţiile i-au adus sfârşitul fostului secretar de stat american Colin Powell

19 octombrie, 2021
1 hillary clinton tea leoni colin powell madeleine allbright 2 jpg jpeg

Era vaccinat, dar n-a mai contat! Primul secretar de stat de culoare al SUA s-a stins tragic, fiind deplâns nu doar de lumea politică, ci şi de cea artistică.

Colin Powell era o legendă vie la Casa Albă. Un diplomat versat şi un militar trecut prin focul războiului din Vietnam, deşi părinţii, migranţi jamaicani, au crezut că va face carieră ca geolog.

Destinul a vrut, însă, altceva pentru el. Mai întâi, a fost consilierul militar al lui John F. Kennedy. A fost mâna dreaptă a preşedintelui George Bush în chestiuni de politică militară externă. Fost general cu patru stele şi şeful Statului Major american în timpul Războiului din Golf, din 1991, când trupele conduse de SUA au alungat armata irakiană din Kuweit. Apoi, a fost mâna dreaptă a juniorului George W. Bush (2001-2005), ca secretar de stat, primul cetăean american de culoare care a deţinut această funcţie. Ulterior, Powell a fost şeful diplomaţiei americane pe parcursul mai multor administraţii republicane în ultimii ani ai secolului trecut şi primii ai secolului XXI.

5 george bush si colin powell 3 jpg jpeg

Ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani, Colin Powell încă era consultat în materie de politici militare şi susţinea diverse seminarii. Şi era suficient de deschis la minte pentru a accepta să fie în preajma starurilor de la Hollywood, inclusiv invitaţia pe platourile de filmare ale producţiei "Madam Secretary", cu Tea Leoni. Luna trecută, fusese invitatul de onoare al ceremoniei de comemorare a victimelor de la 11 septembrie 2001 de la Kennedy Center.

8 angelina jolie si colin powell 6 jpg jpeg

Din păcate, perfida boală COVID l-a atins şi pe el, cu daune fatale, în ciuda faptului că era vaccinat.

„Era vaccinat cu schemă completă. Vrem să mulţumim personalului medical de la Walter Reed National Medical Center pentru felul în care l-au îngrijit. Am pierdut un remarcabil şi iubitor soţ, tată, bunic şi mare american”, a scris familia lui Colin Powell într-un mesaj pe Facebook.

FOTO: Facebook/pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg