Cozmin Guşă: "Am iubit-o în taină pe Corina Chiriac"

14 aprilie, 2021
1 corina6 jpg jpeg

Cozmin Guşă a fost pus în faţa unui şir de întrebări incomode de Denise Rifai. Politicianul a vorbit  deschis despre speculaţiile din presă cu privire la relaţiile amoroase avute, politică, familie, carieră. Printre altele, Cozmin a recunoscut că a fost îndrăgostit de Corina Chiriac.

“Cel mai mult am iubit-o în taină pe Corina Chiriac. Chiar am iubit-o pe Corina Chiriac şi chiar i-am şi mărturisit asta la mult timp după ce s-a consumat iubirea în mintea mea; când am întâlnit-o i-am spus<Corina, dragă, în adolescenţă mea te iubeam în taină>. A avut o apariţie la Clubul Muncitoresc din Câmpia Turzii, atât de distinsă, atunci mi-am dat seama că <uite, domnule, genul asta de femeie mi-ar plăcea mie să am alături în viaţă şi m-am gândit foarte mult la Corina Chiriac”, a spus acesta la Kanal D.

Cozmin Guşă a recunoscut că era un adolescent rebel, motiv pentru care, în perioada armatei, a îndurat umiliţe crunte. “Am fost supus la multe lucruri în armată, pentru că am fost rebel. Vreo două luni de zile cred că am dormit pe ţambal – aşa i se spunea acolo, la carceră – că să mă chinuie. A doua zi, am fost pus să curăţ cu lama toaletele… Cea mai umilitoare treabă este că au vrut să îmi curme actele de rebeliune, trimiţându-mă să păzesc, timp de o lună şi jumătate, ghena de gunoi a unităţii, unde se aruncau resturile alimentare; era plin de şobolani… Miroseam cumplit şi colegii mi-au făcut rost de încă un costum militar, că să mi-l schimb; nu era apă caldă, mă spălam cu apă rece, ca să nu puţ (….). Dar armata este foarte bună, nu frânge niciun caracter, dar există în cadrul colectivului un sistem de ierarhizare care ii ajută pe bărbaţi, în continuare, în viaţă, să îşi simtă potenţialul şi să ştie exact cine sunt ei. Armata a fost bună pentru mine şi pentru că am suferit atât, şi pentru că nu m-am lăsat îndoit. A fost o lupta să demonstrez tuturor de acolo, în perioada comunistă, că sunt rezistent”, a povestit Cozmin Guşă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg