Crăciunul vedetelor. Cum petrec sărbătorile de iarnă celebrităţile şi ce le lipseşte cel mai mult în această perioadă

25 decembrie, 2020
1 craciunul vedetelor jpg jpeg

Evenimentele importante din vieţile noastre au fost marcate în pandemie în mod diferit de fiecare dintre noi, iar vedetele nu fac excepţie. Despre cum arată Sărbătorile de iarnă în familiile lor, despre profesie, speranţă şi dorinţe ce aşteaptă să fie îndeplinite am stat de vorbă cu ele lângă brad... 

Cum petrece Crăciunul Ela Crăciun

Poate părea ciudat, dar eu m-am dezvoltat în perioada asta şi am reuşit să fac emisiunea Numai de bine chiar şi de acasă, filmată cu telefonul, lucru care părea imposibil. Fără falsă modestie pot spune că în ceea ce priveşte jobul meu de influencer, a fost cel mai productiv an. Crăciunul nu va fi deloc diferit pentru noi, vom respecta tradiţia de a merge cu toţii la casa de la Sinaia, pentru că această sărbătoare înseamnă familie. Cel mai mult îmi lipseşte, însă, libertatea, simt că suntem îngrădiţi, dar îmi lipsesc şi călătoriile, iar dintr-o listă lungă am apucat să bifez doar o singură destinaţie: am mers cu fiica mea, Alesia, la Disneyland. Şi viaţa de cuplu a fost interesantă în perioada asta, deoarece ne-am redescoperit. Am stat izolaţi două săptămâni, în perioada în care soţul meu a avut Covid şi, chiar dacă la început a fost dificil, pentru că-şi băga nasul în toate treburile mele, pe parcurs ne-am obişnuit şi ne-a prins bine, pentru că s-au bucurat foarte mult copiii. Anul care se încheie mi se pare o lecţie şi cred că a fost un an în care am învăţat să ne cunoaştem limitele şi să descoperim unde trebuie să lucrăm cu noi. Sunt o optimistă şi am evitat să fac scenarii şi să-mi fac griji, să pun răul înainte. De la 2021 îmi doresc să fim liberi, să mergem în vacanţe şi vreau ca cei mici să meargă la şcoală, să socializeze, pentru că asta e foarte important pentru ei. Nu îmi voi mai face planuri, mă voi lăsa surprinsă de noul an.

2 ela craciun de craciun 1 jpg jpeg

Crăciunul în casa lui Tily Niculae

Perioada aceasta a fost dovada vie că sunt o persoană care ştie să se adapteze foarte repede şi că meseria mea, actoria, chiar dacă nu o practic, m-a învăţat că ai nevoie de anduranţă şi că răbdarea este o virtute. Profesional nu mă plâng, lucrurile au avut continuitate şi sunt recunoscătoare pentru tot ce am. Crăciunul va fi cam cum a fost toată această perioadă de nouă luni, pentru că eu am născut în prima săptămână a stării de urgenţă. Vom fi acasă, doar noi patru, fără vizite şi rude. Nu pot spune că-mi lipsesc lucruri, dar mă doare foarte mult din perspectiva copilăriei Sofiei, căci oricât de mult am încercat să suplinim nişte nevoi, ea trebuie să socializeze. Eu fiind în primele luni de viaţă ale lui Radu, am fost într-o perioadă de tranzit, la program, iar pentru noi orice plecare ar fi fost dificilă. Mă bucur, însă, că viaţa de cuplu nu a fost dificilă, pentru că noi de foarte mulţi ani lucrăm împreună, sub acelaşi acoperiş. Dragoş lucrând şi el de acasă, am apucat să stăm cu toţii la masă, am cântat, am dansat, am avut timp pentru noi. Nu ştiu cum va fi lumea după perioada asta, dar de la anul următor îmi doresc să rămânem sănătoşi şi să ne bucurăm tot mai mult unii de alţii.

18 tily niculae de craciun 2 jpg jpeg

Eli Roman, declaraţii despre Crăciun

Pandemia m-a prins în concediul de creştere a copilului şi am recuperat timp alături de băieţii mei. Am stat departe de Realitatea TV, dar nu am putut sta departe de camera de filmat. Cea mai importantă realizare profesională a anului a fost documentarul realizat pentru Asociaţia SAMAS despre naşterea în vreme de Covid-19. În ceea ce priveşte acest Crăciun, nu vom lăsa ca cea mai fumoasă perioadă din an să fie umbrită de pandemie şi-l vom petrece cu familia. Casa este deja decorată, bradul împodobit şi eu în febra cadourilor. Îmi lipseşte în continuare libertatea de a ne bucura în voie de familia extinsă, îmi lipsesc ieşirile cu prietenii, socializarea şi, nu în ultimul rând, călătoriile. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, aceasta a fost tensionată, pe alocuri, mai ales în carantina din primăvară. Dar în acelaşi timp, ne-am obişnuit repede cu izolarea în patru, ne-am împărţit sarcinile, timpii de petrecut cu un bebeluş de şase luni şi de făcut activităţi cu un băieţel de 4 ani. Sper ca cei mai mulţi dintre noi să fim vaccinaţi, să ne reluăm vieţile normale suspendate de această pandemie, să ne bucurăm de fiecare zi fără nicio restricţie, să fi învăţat că micile mari bucurii ale vieţii stau totuşi în familie. Îmi doresc să fim sănătoşi, să recuperăm tot ceea ce am fi vrut să fi făcut în 2020, să fim puternici şi pregătiţi pentru orice provocare în 2021.

9 eli de craciun 3 jpg jpeg

Irina Mohora şi Crăciunul în familia ei

N-a fost un an uşor, dar eu pot spune că mă bucur pentru că mi-am făcut debutul ca producător în cadrul emisiunii „1,2,3 şi afli tot ce vrei”. Este o emisiune pentru copii inspirată din năzdrăvăniile şi curiozităţile puştiului meu, Zian, şi prezint şi alte două emisiuni la postul public de televiziune. Crăciunul bate la uşă şi-l vom sărbători cum se cuvine, chiar dacă va arăta la fel ca în ceilalţi ani, pentru că noi îl petrecem în familie. Vom fi în formulă restrânsă, dar voi avea grijă ca Moşul să vină pentru toţi cei dragi. Perioada asta ne-a oferit şi multe provocări şi probleme în viaţa de cuplu, dar eu sunt un om care găseşte soluţii. Cu disciplină multă, cu compromisuri şi cu înţelegere ne-am descurcat. Fiul nostru merge încă la grădiniţă, aşa că nu ne-am confruntat cu cursuri online şi a fost de ajutor. Mi-am menţinut optimismul, pentru că în jur nivelul de stres şi anxietate a crescut la maximum şi cred că nu trebuie să ne pierdem entuziasmul legat de lucrurile mărunte. Mai cred că pandemia ne-a făcut puţină ordine în viaţă, în valori şi în priorităţi. Nu-mi doresc de la Moş Crăciun decât ca ceea ce am acum să-mi rămână. Nu mi-a lipsit nimic, mi-am făcut ordine în ceea ce este cu adevărat necesar şi am îndepărtat ceea ce nu contează cu adevărat.

16 irina mohora de craciun 5 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg