CRBL a măturat cu concurenţii de la Survivor. Artistul este foc şi pară că a fost trimis în exil: ”Vreau să ştiu şi eu de ce am ajuns la puşcărie!”

22 februarie, 2022
1 crbl jpg jpeg

CRBL, mai furios ca niciodată. Faimosul şi-a exprimat la Survivor toate nemulţumirile legate atât de tribul său, cât şi de cel al Războinicilor.

Artistul a spumegat de furie, practic. Căci CRBL nu poate ierta faptul că a fost trimis în exil nemeritat, e de părere el.

Probabil că oricine ar fi fost trimis ar fi considerat la fel. Cum şi fiecare concurent propus spre eliminare se simte nedreptăţit.

Lui CRBL i-a căzut cerul în cap când a aflat duminică vestea că pleacă în exil, trimis de Natalia Duminică, cea care a avut cel mai bun timp la proba de supravieţuire. Nou venita a motivat propunerea spunând, şi duminică şi luni, că l-a propus fiindcă ştie că va face faţă.

Ei bine, CRBL este nemulţumit de decizie şi susţine că era un pion de valoare al grupului şi că nu înţelege de ce a fost trimis la puşcărie nevinovat.

Artistul i-a făcut cu ou şi oţet şi pe Războinici, fiindcă nu i-au trimis mâncare lui Relu, colegul său de exil.

4 274024886 488828072685403 7038196134544118240 n jpg jpeg

Între timp, în tabăra faimoşilor lipsa lui CRBL a adus o victorie mult aşteptată, şi mulţi concurenţi s-au bucurat de lipsa lui, spunând că el le strica Feng Shui-ul. Ei bine, CRBL se va întoarce, mai rău ca niciodată. I-a blestemat să ajungă toţi, pe rând în exil şi probabil că ar fi şi mai furios dacă ar şti ce se discută în lipsa lui. Însă va afla, după ce aventura sa la Survivor se va sfârşi.

Luni seara, întrucât Războinicii au pierdut, propuşi la eliminare au fost cei doi nou veniţi, Oana şi Doru, dar şi veterana Elena Matei.Recente pe Ok! Magazine

maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg