CRBL a plecat din România cu familia: "Ne integrăm în comunitate. Este o gură de aer, am renăscut"

6 noiembrie, 2020
3 crbl s a mutat in spania 1 jpg jpeg

A părăsit România şi e fericit!

CRBL s-a mutat în Spania. Cântăreţul a plecat cu soţia, care este coregraf, şi cu fetiţa lor de zece ani. Dacă până acum au venit destul de des în România, din luna septembrie s-au mutat definitiv în Spania.

Artistul a făcut declaraţii şi a dezvăluit ce planuri are: ”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL la emisiunea „Vorbeşte lumea”.

1 crbl s a mutat in spania 2 jpg jpeg

Vorbind despre diferenţele dintre Spania şi România, artistul a mai spus: „În ceea ce priveşte educaţia, [în Spania] sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi”.

Cântăreţul spune că îl supără unele aspecte, dar pus totul într-o balanţă… e mult mai bine în Spania: “I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.” Tot el a dezvăluit că are prieteni care ar vrea să vină şi ei în Spania, doar că nu au curaj. ”Noi ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat!”, a zis CRBL.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg