CRBL, dezvăluiri după câştigarea "Asia Express": "Trebuia să merg cu Elena, nu i-am propus lui Oase să vină cu mine"

17 aprilie, 2019
1 crbl si oase au castigat asia express 10 jpg jpeg

Deşi prietenul său, Oase, a fost accidentat grav la un picior, echipa lor a ieşit câştigătoare. Uite ce le-a purtat noroc.

După zece etape pline de adrenalină şi extrem de solicitante, CRBL şi Oase au reuşit să ajungă primii la steag, în finala "Asia Express", şi să câştige marele premiu de 30.000 de euro.

Ultima cursă a fost de-a dreptul înnebunitoare, cu indicii pe jumătate, multe probleme-cheie şi un traseu du-te-vino. Însă, la capătul unei zile epuizante, CRBL şi Oase s-au putut bucura, în sfârşit, de victorie şi premiu, dar şi de relaxare, o masă bună şi o mega-petrecere cu prietenii şi echipa de la "Asia Express".

stanga
dreapta
6 crbl si oase au castigat asia express 5 jpg jpeg
7 crbl si oase au castigat asia express 6 jpg jpeg
4 crbl si oase au castigat asia express 3 jpg jpeg
3 crbl si oase au castigat asia express 2 jpg jpeg
5 crbl si oase au castigat asia express 4 jpg jpeg
2 crbl si oase au castigat asia express 1 jpg jpeg
8 crbl si oase au castigat asia express 7 jpg jpeg
10 crbl si oase au castigat asia express 9 jpg jpeg
9 crbl si oase au castigat asia express 8 jpg jpeg

Invitaţi în platoul emisiunii "Xtra Night Show", cei doi câştigători au dezvăluit nişte aspecte rămase necunoscute publicului. Cum ar fi, de exemplu, că CRBL ar fi trebuit să meargă în competiţie cu soţia sa, Elena.

"Eu nu i-am propus lui Oase să vină cu mine. M-au sunat pe mine (producătorii, n.r.) să merg cu Elena şi eram la studio, montam un clip, şi el a zis: "Ia-mă pe mine!". Eu am zis că nu merg cu Elena. Şi el s-a autoinvitat. Înţelegi de ce trebuie să împărţim în alte procente (câştigul, n.r.)? A fost o idee extraordinară, pentru că dacă era să merg cu Elena, nu mergeam. 100% sigur nu mergeam. Aviz celor care vor să meargă cu partenerul. Nu merg şi n-am să merg niciodată împreună cu Elena în astfel de competiţii, pentru că cu siguranţă am să fiu alt om, nu o să fiu cel pe care l-aţi cunoscut, am să bat multă lume în jurul meu - ceea ce nu e un exemplu pentru cei de-acasă", a spus CRBL la Antena 1.

Cumva, a existat un semn că cei doi ar putea câştiga Drumul Elefantului, şi anume un tatuaj cu un elefant care pare să le fi adus noroc băieţilor.

Cum era de aşteptat, după un asemenea efort şi atâtea săptămâni departe de casă, CRBL şi Oase au ajuns în România mult mai slabi.

"Eu am venit cu 11 kilograme în minus. Am ajuns în aeroport şi acolo am rugat familia şi prietenii dragi să ne aştepte cu 2 beri, chifteluţe, vinete, icre. Le-am aşezat pe toate pe troler, în mijlocul aeroportului, şi am luat masa fix în aeroport, acolo, pe tupeu şi opulenţă", i-a mai dezvăluit CRBL lui Dan Capatos.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg