CRBL nu pierde timpul. La doar o lună după ce și-a anunțat divorțul, are o iubită mai tânără și... Miss

17 mai, 2024

Cântărețul se mișcă repede. Fostul partener de trupă al lui Smiley își vede de viață și .... de amor.

CRBL instagram jpg

E greu să stai singur și să-ți analizezi eșecul. Mai bine te îndrepți înspre plăcerile lumești. Cum altfel, dacă nu în compania unei tinere focoase?

CRBL a fost surprins de CANCAN alături de o frumoasă domnișoară despre care am aflat că este Miss. Mai exact, finalistă la un concurs de Miss, la Bușteni, în anul 2022. Scrie aceeași sursă că blondina are 23 de ani, lucrează ca fotomodel, o cheamă Olga Guțanu și că este originară din Republica Moldova.

441167308 503347872016930 9041945654774622054 n jpg

Marți seară, paparazzi CANCAN l-au surprins pe CRBL în compania unei blonde superbe. Vezi mai multe imagini AICI.

Cei doi nu s-au angajat public în apropieri tandre și nici nu se știe natura relației lor. Totuși  s-ar fi retras împreună în apartamentul din Pantelimon al artistului, acolo unde ar fi și înnoptat, tot împreună. Abia a doua zi și-au făcut din nou apariția.

În urmă cu o lună, CRBL a încheiat mariajul cu partenera sa, Elena. Cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă la notar și să păstreze o relație bună de dragul fetiței lor. 

CRBL nu a confirmat că se află într-o relație cu această domnișoară, dar nici nu a făcut vreo declarație despre aceasta.

La începutul lunii trecute, CRBL anunța că mariajul cu Elena, de 16 ani, s-a rupt. O făcea pe rețeaua de socializare, unde explica și cât de greu i-a fost și lui, și ei să facă pasul.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”. Cei doi foști soți s-au pus de acord și au semnat și distribuit împreună declarația.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg