C.R.B.L. şi Roxana Ciuhulescu au sărit pe acoperişul  Bucureşti Mall!

6 septembrie, 2011

Peste 300 de persoane s-au antrenat sâmbătă, pe acoperişul Bucuresti Mall, la cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din România

Peste 300 de persoane s-au antrenat sâmbătă, pe acoperişul Bucuresti Mall, la cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din România: ”The roof is on fire!”, eveniment organizat de World Class at In City, în parteneriat cu Bucureşti Mall.

Participanţii au sărit pînă la epuizare, impulsionaţi de instructorii World Class, conduşi de master trainer-ul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. De altfel, Kinga Sebestyen este şi cea care a adus această tehnică de aerobic în România.

“Astăzi au participat peste 300 de persoane la clasă şi încă pe atât în public, un număr record. Conceptul va fi implementat şi în celelalte ţări în care compania World Class este reprezentantă. Ideea este una originală şi aparţine Country Manager-ului World Class Romania, Marius Nedelcu. Ne-am dori să repetăm succesul de astăzi şi cu alte evenimente, eventual din sfera dansului, având aceeaşi locaţie”, au spus reprezentanţii World Class Romania.

Kinga Sebestyen şi instructorii World Class au urcat pe scenă, la sesiunea de încălzire, alături de CRBL, Roxana Ciuhulescu şi Elena Ionescu, solista formaţiei Mandinga. Pe tot parcursul antrenamentului, CRBL a fost cel care i-a încurajat şi sfătuit pe participanţi: "După ce plecaţi de aici să nu vă duceţi la fast-food că aţi muncit degeaba!".Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg