CRBL vs. TJ Miles: vorbe grele şi nominalizări pentru eliminarea de la "Survivor". Cine e "pămpălăul" şi cine e "fătălăul" dintre cei doi?

15 martie, 2022
1 crbl vs tj miles la survivor nominalizati jpg jpeg

Se încing spiritele şi se ascut cuţitele în tabăra Faimoşilor. Conflictul din tabără escaladează la Consiliu.

După ce TJ Miles l-a trimis a doua oară în exil pe CRBL, între cei doi Faimoşi nu mai există niciun fel de diplomaţie. Reproşurile lor s-au transformat în jigniri directe şi aluzii care nu le fac cinste.

Să fie foamea cea care dă glas acestui conflict, aşa cum spun familiile lor? Să fie lipsurile, depărtarea de casă, frigul de peste noapte şi arşiţa de peste zi, stresul competiţiei? Sau, pur şi simplu, e vorba despre o strategie şi despre o profundă animozitate între cei doi?

Cert e că, după ce tabăra roşilor a pierdut un nou joc de imunitate, au ajuns cu toţii la Consiliul de nominalizare şi vechile probleme ale tribului au explodat în faţa focului de tabără. Votul echipei l-a desemnat pe TJ Miles ca fiind primul nominalizat spre eliminare, câştigătorii colanelor de imunitate individuală,

şi

, nominalizându-i, la rândul lor, pe

şi pe

La votul grupului, TJ şi CRBL s-au votat reciproc. "Votez această persoană pentru că se pare că nu suntem pe aceeaşi frecvenţă de undă, nu ştiu dacă persoana asta o să poată să treacă peste chestiile personale pe care le are cu mine la "Survivor", ca să facem o echipă tare şi să putem aduce puncte, să câştigăm recompense, imunitate, comunicare. Nu este o chestie personală, este pur şi simplu o chestie care nu văd să ajute echipa şi de aceea cred că jocul ar trebui să se oprească aici pentru CRBL", a fost argumentarea adusă de TJ în sprijinul votului său. De cealaltă parte, artistul "Nu există alternative. Acest om - e mult spus - acest individ, această mascotă habar n-are ce se întâmplă la "Survivor". N-am ce să-i cer mai mult, dar cu siguranţă trebuie să ajungă acasă cât mai urgent. Domnule Iordache, acasă! N-ai ce căuta la "Survivor". Ai dovedit că eşti foarte slab."

7 275924693 718059892968255 5790148515611301171 n jpg jpeg

Ulterior nominalizărilor, fiecare a avut ocazia să-şi exprime opinia. "Încă avem laşi şi mincinoşi în rupul Faimoşilor şi asta nu-mi place", a spus CRBL. "Nu-mi plac oamenii care spun lucruri, se bat cu pumnul în piept că vor face aşa, iar acum întorc exact invers vorbele promise. (...) Îmi pare rău doar că nu mă joc şi ei alături de cei care au venit aici să se joace şi trebuie să stau, pur şi simplu, la un fel de închisoare pentru alegerile personale ale unora, minţând că nu sunt alegeri personale şi că, în loc să se gândească la echipă, se gândeşte la ce vrea el. (...) La TJ mă refer, există vreo altă variantă în cazul de faţă? Mai sunt şi alţii care aleg personal, dar mă enervează că el se bate cu pumnul în piept şi spune că nu ia nimic personal, tocmai el, care este problema majoră în astfel de lucru. Este cel mai...am găsit un cuvânt, dar mi-e că n-o să-l înţeleagă, dar ăsta e cuvântul pentru TJ, de când l-am cunoscut la "Survivor", este singurul dintre Faimoşi care se încadrează în categoria fă-tă-lău."

6 tj milesc nominalizat la survivor 1 jpg jpeg

În replică, TJ Miles i-a spus că "Are dreptate CRBL, nu ştiu ce înseamnă aia şi nici n-o să stau să-mi explice. Am şi eu o vorbă pentru CRBL, pe care o s-o înţeleagă toţi oamenii: "You're a goof / Eşti un pămpălău". Stai jos, frate! Pămpălăule!"

Rămâne de văzut cine va pleca acasă dintre

,

şi

, la următorul Consiliu.

FOTO: capturi TVRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg