Credea că a scăpat, dar nu. Alec Baldwin, acuzat din nou de omor prin imprudenţă în cazul ”Rust”

31 ianuarie, 2024

Celebrul actor începe anul cum nu se putea mai prost. Credea că trecuse de emoțiile acuzării de omor prin imprudență, însă se pare că lucrurile nu sunt atât de simple.

Alec Baldwin Halyna Hutchins

Tragedia petrecută în Mexic în 2021 încă îl bântuie, mai ales că nu s-a găsit până acum vinovatul pentru moartea cineastei Halyna Hutchins (FOTO dreapta). Femeia avea 42 de ani și un copil. Tragedia a fost inexplicabilă și după ce Alec Baldwin a fost îndelung investigat, în aprilie 2023, procurorii care instrumentau cazul anunțau că acuzațiile penale depuse împotriva starului pentru împușcătura fatală din 2021 de pe platourile de filmare ale producției ”Rust” vor fi retrase.

Acum însă situația s-a schimbat și nu în bine pentru actor!

Alec Baldwin va fi trimis în judecată, joi, în statul american New Mexico, după ce a fost acuzat din nou de omor prin imprudenţă în cazul împuşcării mortale, în 2021, a unei directoare de imagine, pe platoul de filmare al peliculei Rust, au anunţat marţi autorităţile, transmite Reuters.

Un purtător de cuvânt al sistemului judiciar din New Mexico a declarat într-un e-mail că trimiterea în judecată a lui Alec Baldwin la tribunalul districtual din Santa Fe va fi o procedură virtuală. Avocaţii lui Baldwin nu au răspuns imediat la o solicitare formulată de Reuters de a comenta.

La începutul acestei luni, când au fost anunţate noile acuzaţii, avocaţii lui Baldwin, Luke Nikas şi Alex Spiro, au emis o declaraţie în care au spus: ”Aşteptăm cu nerăbdare ziua noastră în instanţă”.

Noile acuzaţii au fost formulate de un mare juriu din New Mexico, după ce, în urma unui test medico-legal independent, s-a concluzionat că Baldwin ar fi trebuit să apese pe trăgaciul unui revolver pe care îl folosea în timp ce repeta o scenă pentru ca acesta să tragă glonţul real care a lovit-o pe Hutchins în piept şi a ucis-o.

Concluzia a fost aceeaşi cu cea a unui test anterior efectuat de FBI.

În octombrie, când procurorii şi-au anunţat intenţia de a aduce cazul în faţa unui mare juriu, avocaţii apărării au numit situaţia o ”tragedie teribilă”, care ”a fost transformată în această urmărire penală eronată”.

Alec Baldwin, actor premiat cu Emmy, care a jucat în comedia TV de succes ”30 Rock” difuzată de NBC, a negat că a apăsat pe trăgaci şi a declarat că nu este responsabil pentru moartea Halynei Hutchins.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg