Credeai că Ryan Gosling s-a despărţit de Eva Mendes?

16 septembrie, 2015
2 eva mendes si ryan gosling 151486301 jpg jpeg
image

Tocmai pentru că apar foarte rar împreună, mai ales de când au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Esmeralda Amada, mulţi au presupus că cei doi nu ar mai fi împreună. Dar iată că luna aceasta, când fetiţa a împlinit un anişor, cei doi au sărbătorit-o ca o adevărată familie

Faimoşii părinţi au celebrat primul an de viaţă al Esmeraldei, împlinit pe 12 septembrie, printr-o petrecere la care au participat doar în jur de vreo 20 de persoane, rudele şi cei mai apropiaţi prieteni. "A fost o petrecere liniştită, fără alte vedete invitate. Unii au adus drept cadouri hăinuţe şi jucării, sora lui Ryan s-a ocupat de tort, iar mama lui de alte detalii", a dezvăluit o sursă din cercul lor de prieteni.

N-au lipsit nici rudele Evei, răspunzătoare cu voia bună... Căci cei din familia cubaneză a Evei domină atmosfera atunci când vin în vizită acasă la ea şi la Ryan, după cum a povestit actriţa de 41 de ani într-un interviu. "Vorbesc în spaniolă, în engleză, în spangleză. Îi cântă fetei noastre toate cântecele tradiţionale cubaneze pentru copii, pe care am şi uitat că le ştie mama mea. Este incredibil. Acum, mai mult ca oricnd, îi apreciez pe ai mei şi mă bucur că fetiţa mea are şansa să crească alături de ei", a povestit Eva, care preferă s-o ţină departe de fotografi pe Esmeralda.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg