Crimă îngrozitoare! Miss Honduras 2014, ucisă chiar înainte de finala Miss World

20 noiembrie, 2014

Maria Jose Alvarado, deţinătoarea titlului de Miss Honduras, a fost ucisă cu câteva zile înainte de a pleca la Londra, unde urma să participe la concursul Miss World 2014, a anunţat ieri poliţia din această ţară. Trupul neînsufleţit

Maria Jose Alvarado, deţinătoarea titlului de Miss Honduras, a fost ucisă cu câteva zile înainte de a pleca la Londra, unde urma să participe la concursul Miss World 2014, a anunţat ieri poliţia din această ţară.

Trupul neînsufleţit al Mariei Jose Alvarado, în vârstă de 19 ani, a fost găsit alături de cel al surorii sale, Sofia Trinidad Hernandez. Ambele tinere au fost ucise cel mai probabil de logodnicul Sofiei Trinidad Hernandez, a precizat Leandro Osorio, directorul Poliţiei judiciare din Honduras.

Cele două corpuri neînsufleţite au fost descoperite pe malul unui râu, în apropiere de frontiera cu Guatemala.

"Putem să confirmăm în procent de 100% că este vorba de ele", a declarat Leandro Osorio.

Dispărută încă din 13 noiembrie, Maria Jose Alvarado trebuia să plece la Londra, ieri, pentru a participa la concursul Miss World 2014, a cărui finală va avea loc pe 14 decembrie.

Poliţia a anunţat marţi după-amiază arestarea principalului suspect, Plutarco Ruiz, logodnicul Sofiei Trinidad, care le-ar fi ucis pe cele două tinere în aceeaşi seară în care le-a răpit.

"L-am reţinut pe autorul acestor fapte abominabile, Plutarco Ruiz, am găsit arma crimei şi vehiculul pe care l-a folosit pentru a le transporta", a adăugat Leandro Osorio, fără să precizeze mobilul acestui dublu asasinat.

Poliţistul sud-american este de părere că şi alte persoane ar fi implicate, iar acestea ar fi încercat să îşi şteargă urmele la locul crimei.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Maria Jose Alvarado şi sora ei au dispărut săptămâna trecută, după o petrecere organizată în Santa Barbara. Dispariţia celor două tinere a fost semnalată de mama lor.

O manifestaţie a fost organizată, marţi, pe străzile din Santa Barbara, în timpul căreia participanţii au cerut eliberarea celor două tinere. Mai multe zeci de persoane care au purtat tricouri albe pe care erau imprimate fotografii ale tinerelor dispărute au defilat în urma unui afiş purtat de patru fete pe care era scris textul "Dumnezeu să le apere!".

by

.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia