Crime care au zguduit Hollywood-ul! Vedete care au criminali în familie

29 martie, 2017
11111111111 jpeg

Viaţa celebrităţilor nu înseamnă numai strălucire şi lipsa grijilor. Există anumite staruri care au avut de-a face cu adevărate tragedii din cauza unor membri de familie care au recurs, din varii motive, la măsuri extreme, precum crima.

William Balfour, cumnatul lui Jennifer Hudson

image

William Balfour a împuşcat mortal o bună parte din familia vedetei de culoare. În 2008, cumnatul actriţei i-a omorât pe mama lui Jennifer, pe fratele ei şi pe nepotul de 7 ani al acesteia. Criminalul a primit, în urma procesului, trei sentinţe pe viaţă, plus 120 de ani pentru alte infracţiuni, fără a avea vreodată posibilitatea de a fi eliberat.

Christian Brando, fiul lui Marlon Brando

image

Unul dintre cei 11 copii ai legendarului actor a pus mâna pe pistol, pe 16 mai 1990, şi i-a împuşcat mortal pe sora lui şi pe iubitul lui Cheyenne Brando. Acesta a primit ca pedeapsă 10 ani de închisoare, dar a petrecut doar 5 ani după gratii, fiind eliberat în 1996. Câţiva ani mai târziu, adică în 2008, şi-a pierdut şi el viaţa, la numai 49 de ani. Cauza morţii a fost stabilită ca fiind pneumonia, însă se zvoneşte că această boală a fost, de fapt, cauzată de SIDA.

Amanda Brumfield, fiica lui Billy Bob Thornton

image

Actorul hollywoodian nu prea ţinea legătura cu fiica sa, Amanda, când a fost înştiinţat că aceasta a fost condamnată pentru uciderea unui copil de 1 an, în 2011. Victima era un copil al cărei bone era Amanda. Nu se ştie ce anume a cauzat oribila crimă, însă vinovata a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Charles Harrelson, tatăl lui Woody Harrelson

image

Tatăl faimosului actor a avut un serviciu cât se poate de neobişnuit. Era criminal plătit şi hoţ profesionist, drept urmare şi-a petrecut o bună parte din viaţă după gratii. A stat la răcoare în 1960, după aceea în 1968, pentru uciderea lui Sam Degelia, pentru care a primit o sentinţă de 15 ani de închisoare. A ieşit, însă, după numai 5 ani şi s-a reapucat de “meseria” sa. În 1979, l-a omorât pe judecătorul John Wood, crimă pentru care a primit o pedeapsă mai consistentă – două sentinţe pe viaţă. Până la urmă, Charles a murit în închisoare, în 2007.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg