Crina Abrudan a făcut senzație la Paris Fashion Week! Fotografii s-au înghesuit s-o prindă în cadru

9 octombrie, 2024

Are 46 de ani, dar un trup de manechin de 30, plus experiența catwalk-ului și a televiziunii. Adică datele unui model căutat acum de agențiile.

Crina Abrudan la Paris Fashion Week cu colectia lui Denis Predescu   Instagram jpg

Crina Abrudan arată fenomenal chiar și la mult timp după ce și-a încheiat activitatea de prezentatoare de televiziune. Cu o genă bună, dar și cu un trup lucrat cu disciplină, fosta concurentă de la „Survivor” s-a reîntors pe podiumul de modă, de data aceasta chiar la Paris.

Invitată să fie imaginea colecției lui Denis Predescu la Paris Fashion Week, Crina Abrudan a gustat din plin experiența Săptămânii Modei, având parte de tot ritualul de care beneficiază manechinele care defilează în prezentările de modă de la acest eveniment-reper din lumea fashionului.

Prezent încă din 2013 la Paris Fashion Week, când Cătălin Botezatu și întreaga echipă din jurul lui l-a primit în familia designerilor români care au onoarea de a-și prezenta creațiile pe podiumurile franceze, Denis Predescu n-a mai ales anul acesta ambianța Hotelului Ritz, unde au loc în mod tradițional prezentările românești, ci incinta mai intimă de la Maison de l'Amérique latine - o clădire impresionantă, cu o istorie deosebită și o arhitectură pe măsură de pe bulevardul Saint Germain.

Colecția Pandora, creată special pentru ediția din acest an a Paris Fashion Week, a fost prezentată pe podium având-o pe Crina Abrudan drept guest star, alături de manechine internaționale profesioniste. Apoi, cele 20 de rochii care au făcut senzație în timpul show-ului au fost expuse câteva zile la Maison de l'Amérique latine.

Creațiile lui Denis Predescu se găsesc spre vânzare în Cannes, într-un magazin de pe Croisette, dar și în regim de programare în București.

„L-am cunoscut pe Denis Predescu în urmă cu un an și jumătate. Alin Gălățescu a considerat că aș fi potrivită să îi port una din creații în finalul unui eveniment organizat de el. S-a legat o prietenie frumoasă între noi, deși suntem două firi total diferite. Aşa am ajuns de pe podiumul de la Soirées de la Mode din București pe cel de la Paris Fashion Week”, ne-a spus Crina Abrudan entuziasmată de această experiență. „Pentru Denis nu a fost prima prezență, el fiind deja obișnuit cu elita modei pariziene sau cu riviera franceză. Pentru mine a fost prima experiență de acest gen, însă cu siguranță nu și ultima”, ne-a mai spus ea, flatată fiind și de atenția fotografilor parizieni, care s-au înghesuit s-o prindă în cadru și i-au propus viitoare colaborări.

FOTO: Denis Predescu, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (1) jpg
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg
FotoJet Leo jpg
Emme
Bruce Willis și fiice sale GettyImages 999066174 jpg
pamela anderson baywatch foto profimedia jpg
FotoJet J Lo (1) jpg
Daciana Sarbu si fiica ei, Irina Ponta, la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu   Instagram 2 jpg
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
Monica Barladeanu in prima rochie de mireasa by M Marquise la nunta ei cu Valeriu Gheorghita   Instagram (9) jpg
Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg
Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG