Crina Abrudan, din nou pe catwalk într-un show de modă inspirat din universul lui Dali

6 martie, 2024

Fosta prezentatoare de televiziune are un corp senzațional la cei 46 de ani ai săi, care îi permite să defileze pe podiumul de modă alături de cele mai versate manechine.

Crina Abrudan a împlinit în ianuarie 46 de ani.
Crina Abrudan a împlinit în ianuarie 46 de ani.

Crina Abrudan a făcut din nou senzație într-un show de modă marca Alin Gălățescu, care și-a dorit, de data aceasta, să aducă în fața iubitorilor de frumos și autentic, o transpunere fashion a universului creator al lui Salvador Dali.

Astfel, în sala mare de teatru de la ARCUB – Hanul Gabroveni, a fost prezentat unul dintre show-urile din ciclul „FASHION Moments”, care i-a fost dedicat marelui pictor spaniol,  viziunea sa regăsindu-se în creațiile designerilor români de top, dar și a celor aflați chiar la debut. Un spectacol inedit, în care moda s-a întâlnit cu arta excentrică, futuristă, vizionară, în care accesoriile moderne sau vintage au fost îmbinate cu design-ul floral, cu circul și cu muzica live, creându-se o lume surprinzătoare, ultracreativă, distopică, de o magie aparte, purtând publicul numeros în oniricul specific lui Salvador Dali.

Între cele peste 50 de personaje care au populat spectacolul s-au regăsit eroine pe picioroange, atât de iubită de maestrul catalan, simbolurile copilăriei prin triburi de tinere misterioase, femei-floare, personaje purtând simboluri daliniene consacrate: elemente anatomice, culori specifice, imprimeuri, mixaje vestimentare foarte complexe.

Invitată în show să prezinte o ținută creată de designerul Denis Predescu, fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan a punctat o nouă apariție spectaculoasă, defilând într-o rochie roșie, decorată cu un detaliu floral negru supradimensionat și purtată cu mâneci negre de operă - o ținută care se mula senzual pe corpul său de manechin.

Pe același catwalk a urcat și Monica Davidescu, cae a prezentat o frumoasă rochie pictată manual, semnată de Marina Turneanu. Ia în sală, doamnele au fost aplaudate de Andreea Marin, invitata specială a serii.

Designerii selectați pentru eveniment au fost: Antonia Nae, Alexandra Calafeteanu, Andre Salon, Cera Cristina Mihăilescu, Carmen Roata, Denis Predescu, Elena Todirasco, EssaLian, Isabelle Vijiiac, LOSKI by Roxana Mișaca, Laura Olteanu, Lia Aram, Maria Tureanu, Raluca Lupulescu Soare, Sebastian Stanciu Ștefan, Katalin Szalai, Svetlana Karahan (copii), Mon Bebe (copii). Accesorii: Vintage Bazar, Atelier Danessa, Ana Maria Ilie, Raluca Soare și accesorii insecte: Mara Elena Popa; accesorii florale: Mădălina.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg