Crina Matei a devenit mămică la 50 de ani! Actrița și-a dorit enorm un copil

20 octombrie, 2022
crina matei PNG

Bucurie imensă și am putea spune, binecuvântată. Căci artista Crina Matei și-a schimbat viața complet.

La 50 de ani a devenit mămica superbei fetițe Charlotte, pe care a botezat-o cu mare fast, în urmă cu doar câteva zile la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Micuța este adoptată și are 11 nași.

Tot parcursul a fost ținut secret, Crina Matei nu și-a dezvăluit niciodată intenția de a adopta. Iar discreția a ajutat-o să se ocupe în tihnă de procedurile necesare, anevoioase și de durată ale adopției. În binecuvântare divină, visul i s-a împlinit, iar Crina Matei este acum o fericită și mândră proaspătă mămică.

Toate detaliile legate de botezul micuței Charlotte au fost dezvăluite de prietenul său, criticul de modă Alin Gălățescu, în cadrul emisiunii TV moderată de Cristi Brancu: „A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a detaliat Gălățescu, prezent și el cu familia la botez.

Botez fiica Crina Matei jpg

Nici petrecerea de botez nu a fost mai prejos, ea s-a ținut la Pădurile Regale, iar invitații au avut un cod de ținută, să se îmbrace în alb și auriu.

Crina Matei nu a făcut declarații, ea fiind mai mereu o persoană extrem de discretă cu viața privată. Tot Alin Gălățescu a dezvăluit, pe rețelele de socializare: ”Imaginea emblematică a unui botez de vis, la superba Biserică Sf. Gheorghe Nou, de la kilometru 0, acolo unde, sub auspiciile pozitive a nu mai puțin de 11 nași, printre care și cel puțin unul dintre preoți – record absolut – cu toții îmbrăcați în Alb-Gold – stilul Givenchy Couture sub Alexander McQueen, micuța CHARLOTTE a intrat în rândul creștinilor, vegheată de minunata ei mamă – Crina Matei. A fost superb și înălțător, unic și spectacular. Mă înclin! Să fie fericită și împlinită! Vegheată de un grup atât de mare și de special de nași”, a notat în online criticul de modă.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg