Crina Matei a devenit mămică la 50 de ani! Actrița și-a dorit enorm un copil

20 octombrie, 2022
crina matei PNG

Bucurie imensă și am putea spune, binecuvântată. Căci artista Crina Matei și-a schimbat viața complet.

La 50 de ani a devenit mămica superbei fetițe Charlotte, pe care a botezat-o cu mare fast, în urmă cu doar câteva zile la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Micuța este adoptată și are 11 nași.

Tot parcursul a fost ținut secret, Crina Matei nu și-a dezvăluit niciodată intenția de a adopta. Iar discreția a ajutat-o să se ocupe în tihnă de procedurile necesare, anevoioase și de durată ale adopției. În binecuvântare divină, visul i s-a împlinit, iar Crina Matei este acum o fericită și mândră proaspătă mămică.

Toate detaliile legate de botezul micuței Charlotte au fost dezvăluite de prietenul său, criticul de modă Alin Gălățescu, în cadrul emisiunii TV moderată de Cristi Brancu: „A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a detaliat Gălățescu, prezent și el cu familia la botez.

Botez fiica Crina Matei jpg

Nici petrecerea de botez nu a fost mai prejos, ea s-a ținut la Pădurile Regale, iar invitații au avut un cod de ținută, să se îmbrace în alb și auriu.

Crina Matei nu a făcut declarații, ea fiind mai mereu o persoană extrem de discretă cu viața privată. Tot Alin Gălățescu a dezvăluit, pe rețelele de socializare: ”Imaginea emblematică a unui botez de vis, la superba Biserică Sf. Gheorghe Nou, de la kilometru 0, acolo unde, sub auspiciile pozitive a nu mai puțin de 11 nași, printre care și cel puțin unul dintre preoți – record absolut – cu toții îmbrăcați în Alb-Gold – stilul Givenchy Couture sub Alexander McQueen, micuța CHARLOTTE a intrat în rândul creștinilor, vegheată de minunata ei mamă – Crina Matei. A fost superb și înălțător, unic și spectacular. Mă înclin! Să fie fericită și împlinită! Vegheată de un grup atât de mare și de special de nași”, a notat în online criticul de modă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}