Cristi Iacob, juratul de la "Te cunosc de undeva", pe scena de la iUmor. Nu iartă pe nimeni, nici măcar pe colegii lui de breaslă

26 noiembrie, 2020
3 cristi iacob 1 jpg jpeg

Cristi Iacob nu apare la emisiuni de televiziune, dar de data aceasta a făcut o excepţie. Acesta a apare la iUmor şi nu iartă pe nimeni: ”E mai bine să faci mişto de cineva decât să fii indiferent”

În ciuda experienţei sale pe scenă, chiar şi Cristi Iacob se simte emoţionat înainte de roastul iUmor din acest sezon, de duminică, de la ora 20.00, în ziua în care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media. ”Este emoţionant, e prima dată când fac asta. Dau în toţi, vă daţi seama, inclusiv în colegii mei de breaslă, dar până la coadă, e mai bine să faci mişto de cineva decât să fii indiferent, pentru că indiferenţa e chiar mortală. Dacă te interesează cineva, mai faci şi glume! E o provocare nouă, are savoarea ei, deşi este şi greu pentru că, dacă stai să te gândeşti, e un one man show, iar noi actorii suntem obişnuiţi să avem contact. La Delia am ţinut totuşi cont, e o doamnă, plus că tipologia feminină şi cea masculină diferă, de aceea e bine ca atunci când scrii un scenariu să fie şi un bărbat şi o femeie, la anumite dialoguri e important. Vorba lui Shaw: ”Femeia nu e superioară bărbatului, bărbatul nu e superior femeii, de egalitate nici nu poate fi vorba!”, a spus Cristi Iacob, căruia nu i-ar displăcea să îi scoată şi el pe juraţii iUmor din zona de confort cu o invitaţie la Te cunosc de undeva!.

3 cristi3 jpg jpeg

”Mi-ar plăcea să o văd încă o dată pe Delia, ei sunt nişte oameni care au în spate show-uri, care ştiu cu ce se mănâncă lucrul acesta. La ”Te cunosc de undeva!” suntem de la un nivel în sus, ardem etapele, nu facem alfabetul, deja vorbim de subtilităţi, iar de exemplu cu Mihai Bendeac aş avea ce să vorbesc la un personaj şi el cu mine”, a spus încântat actorul.

Irinel Columbeanu şi Cezara Dafinescu urcă pe scena iUmor

Ajunşi la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât juraţii, cât şi prezentatorii, ar fi putut fi tentaţi să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audiţiilor concurenţii le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor fi surprinşi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viaţa publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu şi de la Florin Ristei şi Sebastian Coţofană, până la Rodica Popescu Bitănescu şi Irina Margareta Nistor, invitaţii vor sta în faţa juraţilor iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulţi nu ar îndrăzni să le rostească. 

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}