Cristian Boureanu, în mijlocul unui nou scandal VIDEO

9 iunie, 2017
Cristian Boureanu jpeg

După iureşul mediatic provocat anul trecut de circul creat în stradă cu fiica sa, acum fostul politician revine în vizorul autorităţilor cu un comportament la fel de violent.

image

Cristian Boureanu (45) a provocat un nou scandal de proporţii. Noaptea trecută, maşina fostului deputat, condusă de iubita sa, Laura Dincă, a fost oprită în trafic pe bulevardul Aviatorilor de către agenţii de la poliţia rutieră.

Potrivit unui agent, "pasagerul din dreapta (Cristian Boureanu n.r.) a devenit recalcitrant, a ameninţat, a adresat cuvinte triviale poliţiştilor. A refuzat să prezinte documentele, a lovit în zona înghinală un poliţist şi i-a prins mâna în uşă. Bărbatul de 45 de ani a fost mobilizat. Se fac cercetări pentru ultraj”.

După altercaţia din stradă, Boureanu şi iubita lui a ajuns la secţia de poliţie, unde fostul politician s-a ales şi cu un dosar penal pentru ultraj (poliţistul agresat are entorsă la o mână şi degetul mijlociu de la cealaltă mână fracturat). Şi, pentru că i s-ar fi făcut rău în timpul audierilor, fiind  în stare de ebrietate, Boureanu a fost luat de o ambulanţă şi dus la spital.

Apropiaţii cuplului susţin că Boureanu a fost provocat. "Cristi şi Laura se întorceau de la restaurant, când au fost opriţi în trafic de poliţişti pe motiv că i-ar fi claxonat pe oamenii legii. Cristi era în dreapta pentru că băuse şi nu s-a urcat la volan aşa. În momentul în care poliţistul s-a apropiat de maşină a început să-l înjure pe Cristi, să tragă de el şi să-i spună că îi arată el şmecherie dacă vrea. L-a pus să coboare şi i-a cerut actele. A primit un pumn în barbă şi a căzut lat pe asfalt, plin de sânge. S-a ales cu lovituri la cap. Are un mare cucui! Atunci, iubita lui a început să ţipe şi a fost la un pas să cadă din picioare. A crezut că a murit! Erau patru echipaje de poliţie şi nimeni nu intervenea. Laura a fost şi ea bruscată şi i s-a smuls telefonul din mână când a încercat să filmeze incidentul. Fata a fost împinsă de oamenii legii şi era traumatizată când au dus-o la secţia de poliţie. Cristi a fost transportat cu o ambulanţă la spital şi de la două noaptea nimeni nu mai ştie nimic de el pentru că are telefonul descărcat", a declarat un apropiat al celor doi pentru Click!.

Citeşte şi:

Monica Tatoiu face dezvăluiri în cazul lui Cristi Boureanu

La rândul ei, Laura Dincă a declarat, pentru Antena Stars, că ”Ne-au oprit pentru legitimare şi au început să ne vorbească urât. Poliţiştii râdeau şi mă înjurau, filmau tot. Poliţiştii au început să tragă de Cristi, l-au scos din maşină cu forţa. Cristi a intrat în panică, eram şi eu în pericol. Poliţistul mi-a smuls telefonul şi mi-a spus să nu mai filmez. Îmi tremurau picioarele, iar poliţiştii îmi spuneau să tac dracu din gură. Toată lumea râdea în cerc, dar nimeni nu îi despărţea. Când poliţistul l-a înjurat de fiică şi de mamă, Cristi i-a dat un picior în faţă”.

Şi, într-adevăr, imaginile l-au surprins pe Boureanu lovindu-l pe poliţist.

Fosta soţie a lui Boureanu nu a fost surprinsă deloc de acest comportament. ”Nu mă miră că i-au pus cătuşele. Nu mă miră deloc că a fost violent, aşa se comportă el”, a spus Irina Boureanu, cea de care fostul politician a divorţat şi cu care s-a luptat, luni la rândul, pentru custodia fiicei lor, Ioana.

Mai mult decât atât, Irina Boureanu a explicat că ieşirile violente ale lui Cristi Boureanu nu sunt vreo ”excepţie”. ”Eu am mai spus-o. El este violent, m-a agresat şi pe mine. Aşa că, să fiu sinceră, mă aşteptam să se întâmple şi asta. Mai multe nu vreau să comentez, dar, dacă vă uitaţi la ”istoricul” lui, veţi vedea că aşa este felul lui de a fi”, ne-a mai spus Irina Boureanu.Recente pe Ok! Magazine

Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg