Cristian Tudor Popescu a divorţat de patru ori. Cine ar fi actuala lui iubită, mai tânără cu 20 de ani decât el

26 noiembrie, 2020
7 cristian tudor popescu iubita 6 jpg jpeg

Apare des în emisiuni la diferite posturi de televiziune şi dezbate subiecte actuale din viaţa politică, socială, medicală sau din lumea sportului. Cristian Tudor Popescu nu vorbeşte însă niciodată despre viaţa sa personală, despre familia sa. E discret deşi, de-a lungul anilor, a trecut prin multe experienţe.

Are 64 de ani şi o carieră de lungă durată. Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog şi jurnalist. S-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV. 

Ce nu a lăsat niciodată la vedere despre el este latura personală. Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazatarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat. Se pare că acum ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Despre cine e vorba?

Cristian Tudor Popescu a fost surprins, în 2016, împreună cu iubita lui. Cei doi păreau a fi extrem de apropiaţi şi atunci şi-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo, scria presa vremii atunci. Conform unor surse mass-media, aceştia au rămas împreună, încă ar forma un cuplu. Ea nu are nicio legătură cu viaţa politică, iar el apare des în lumina reflectoarelor. Priviţi imagini în galeria foto!

2 cristian tudor popescu iubita 5 jpg jpeg

Cristian Tudor Popescu are doi copii

Se ştie că celebrul gazetar are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic. Tudor Popescu s-a orientat spre o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului.

Despre Cristian Popescu nu se ştiu foarte multe lucruri, în afară de povestea cu Bacalaureatul. În vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea două corigenţe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică. Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul în 2013, revenind de-abia în 2014, când a luat examenul cu media generală 6.36.

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre relaţia părinţi-copii? „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”.

Foto: Facebook, WowbizRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg