Cristiano Ronaldo a confirmat venirea pe lume a gemenilor lui

29 iunie, 2017
ronaldo jpeg

Tumultuoasă viaţa amoroasă are starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. După ce primul lui fiu s-a născut în urma unei aventuri de-o noapte, după care mama lui a dispărut, a apărut în peisaj o pereche de gemeni veniţi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Asta în timp ce iubita lui oficială este şi ea însărcinată.

Poate că n-am fi dat crezare zvonurilor, dacă însuşi starul portughez n-ar fi confirmat pe pagina lui de Facebook că este pentru a treia oară tată. Bine, confirmarea este făcută cu jumătate de gură şi este legată de o postare care are legătură cu fotbalul, bineînţeles.

Starul de 32 de ani a scris, aşadar, în urmă cu 11 ore, că este nevoit să părăsească turneul Cupa Confederaţiilor din Rusia, acolo unde evolua pe postul de căpitan al echipei Portugaliei, pentru a le fi aproape copiilor lui.

Observaţi, aşadar, că Ronaldo a folosit pluralul, ceea ce înseamnă că lui Cristiano Jr. (7 ani) li s-au alăturat gemenii despre care tot vorbeşte lumea.

Iubita lui Ronaldo este însărcinată în cinci luni

Juniorul lui Ronaldo are şapte ani

Vestea cea bună a venit la o lună după ce s-a aflat că iubita fotbalistului, Georgina Rodríguez, în vârstă de 22 de ani, este însărcinată în cinci luni.

Ceea ce ar însemna că, peste patru luni, portughezul va fi tată de patru copii.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg